Professor Layton and the Mask of Miracle - N3DS

Beskrivelse

Løs for første gang mysterier i 3D med Professor Layton and the Miracle Mask.

Spillet byder på 150 nye hjernevridere og på friske mini-spil i professorens kuffert. Professor Layton and the Miracle Mask kommer desuden med 365 daglige opgaver og gåder, der distribueres via Nintendo Network – en opgave om dagen i et år fra spillets lancering.

På besøg i professorens fortid
Dette femte spil i serien tager fat i selskab med Layton, Luke og Emmy, hvor Professor Layton and the Spectre’s Call slap. De tre skal sammen sætte en stopper for den mystiske Masked Gentleman, som terroriserer byen Monte d’Or med sine magiske mørke mirakler, der for eksempel forvandler byens borgere til sten. Professor Layton ser en sammenhæng med fænomenet Mask of Chaos, der rygtes at give stor magt til den, som bærer den. Dette fører Layton tilbage til en mørk periode i sin fortid, der måske indeholder løsningen til nutidens problemer. Disse flashbacks introducerer Laytons forældre og barndomsven Randall samt lader dig spille som den 17-årige Layton, som betaler en høj pris for at opdage sin passion for arkæologi…

Samme charmerende stil opdateret til 3D
Spillet er i samme charmerende håndtegnede stil som de tidligere spil og Professor Layton and the Miracle Mask til Nintendo 3DS-systemerne bruger 3D-animationer og -modeller til at give spillet yderligere dybde. Spillet indeholder desuden en helt ny spilfunktion, hvor den unge Layton udforsker antikke ruiner og beder dig om hjælp med at finde udgangene i en række labyrintiske rum, mens I skal undgå diverse forhindringer og fjender.

Helt nye mini-spil pakket og klar
I professorens kuffert finder du tre helt nye mini-spil. I Toy Robot-udfordringerne styrer du en optrækkelig legetøjsfigur, der altid rykker tre trin ad gangen, og som du skal føre sikkert i mål. Det andet mini-spil er One-Stop Shop, hvor dine evner for at fylde hylder kommer til sin ret – du får kun succes, hvis det lykkes dig at få kunderne til at købe alle varer på hylden på én gang. Det sidste mini-spil er Rabbit Show, hvor du hjælper Luke med at lære en cirkuskanin nye tricks og optræde med dem.

Reference: Tingle’s Magical Cameo (Zelda Reference)

I den første plaza kan du finde en gentlemand der hænger ved balloner som ligner Tingle fra The Legend of Zelda.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...