Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney - N3DS

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney - N3DS

Beskrivelse

Professoren og advokaten havner midt i en heksejagt i Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney.

Da den mystiske Espella forfølges gennem London af en mærkværdig kraft, søger hun desperat hjælp hos den legendariske gådeknuser professor Layton og hans assistent Luke Triton. Men inden duoen når at løse mysteriet, er Espella pludselig kidnappet. Under deres forsøg på at finde hende støder Layton og Luke på en mærkelig bog og bliver transporteret til den besynderlige middelalderby Labyrinthia – som efter sigende bebos af hekse og magi!

Bizarre love og mysterier
Samtidig bliver den ekstraordinære forsvarsadvokat Phoenix Wright og åndemedium-i-træning Maya Fey også transporteret til Labyrinthia efter at have opdaget samme mærkelige bog på en forretningsrejse til London. Da Phoenix opdager, at Espella er anklaget for at være en heks og skal for en domstol, beslutter han sig for at forsvare hende. Mens Phoenix lærer stedets bizarre love at kende, begiver Layton sig ud for at løse Labyrinthias mysterier. Men kan de to mestre på hvert sit felt samarbejde længe nok til at finde sandheden?

To typer gameplay
To helt unikke gameplay-stilarter kolliderer i Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney! Udforsk mysterierne i Labyrinthia, løs gåder og opgaver undervejs, mens du søger retfærdighed i retssalen. Professor Laytons ekspertise bliver sat på prøve, når han udforsker byen, finder spor, løser gåder og taler med byens gådefulde indbyggere. Samtidig forsvarer Phoenix Wright sin klient i en retssal, der ikke ligner nogen anden retssal, han tidligere har oplevet. For ved heksedomstolen er der helt andre love og logik på spil, når Phoenix skal krydsforhøre vidner, nogen gang endda flere på samme tid for at finde uoverensstemmelser i forklaringerne.

Hint Coins
Hint Coins kan findes spredt rundt omkring i Labyrinthia, og hvis du kommer i knibe, uanset om du er i gang med en udfordrende opgave eller har problemer med et særligt snedigt vidne, kan du købe en ledetråd, som peger dig på rette spor. Skift mellem de to spillestile og oplev det bedste fra begge verdener for at løse en overnaturlig sag fyldt med mysterier. Når gådeforskeren og mesterforsvareren slår sig sammen, kan ingen gåde eller dilemma komme mellem dem og sandheden!

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

Galleri

Billeder og artwork fra spillet. Klik på billedet for at se det i stort format.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...