Railway Empire - PC

Beskrivelse

USA, 1830: ‘Den nye verden” er i fuld gang. Industrien boomer, og kampen for at etablere det mest dominerende og kraftfulde jernbane-herredømme er sat i gang. Det er tid til at udtænke og udmanøvre dine konkurrenter, mens du styrer din virksomhed ind i det 20. århundrede!

I Railway Empire vil du skabe et udførlig og vidtrækkende jernbanenetværk, købe mere end 40 forskellige tog modelleret i ekstraordinær detalje og købe eller bygge togstationer, vedligeholde bygninger, fabrikker og turistattraktioner for altid at være foran konkurrenterne. Du skal også hyre og bestyre din arbejdsstyrke, hvis du vil sikre en effektiv tog-service, men du udvikler mere end 300 teknologier, der omfatter alt fra mekaniske forbedringer af togene til arbejdspladsernes infrastruktur og avancerede faciliteter, mens du gør fremskridt gennem fem perioder af teknologisk udvikling.

Du kan dog ikke bare bygge og lave research for at komme til tops – udfordrerne sover aldrig, og for at holde din forretning på skinner, er du nødt til at overleve mod op til 3 konkurrerende finansfyrster. For at nå til tops er du måske nødt til at ty til mere hensynsløse taktikker, hvor du angriber og saboterer dine modstandere gennem overraskelsesangreb og industriel spionage.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...