Ratchet & Clank - PS4

Beskrivelse

Ratchet & Clank udkommer med et brag på PlayStation 4 for første gang, og spillet er baseret på flere elementer af det originale Ratchet & Clank (PS2).

Ratchet & Clank (PS4) genskaber figurernes oprindelses historier og moderniserer det originale gameplay. Spillet indeholder kampe mod helt nye bosser, flere nye planeter, nye flyve-sekvenser, og meget, meget mere – med helt nye visuelle effekter, der er blevet lavet for at udnytte PS4’s ydeevne til fulde.

Spillet er produceret sideløbende med den store spillefilm, der også udkommer i 2016 – dog i biograferne og ikke til PlayStation. Spillet er som sagt inspireret af det populære Playstation 2-spil, men det bruger også nogle af de bedste elementer fra “Ratchet & Clank Future”-spillene. Vend tilbage til Solanagalaksen og find alle dine yndlingsfigurer: Ratchet, Clank, Captain Qwark og superskurken Chairman Drek, samt helt nye figurer i dette tredje-persons action-eventyr. Udforsk eksotiske planet, saml kraftfulde våben og hjælp Ratchet og Clank med at redde galksen for første gang, igen.

Oplåsninger

Insomniac Museum

Fuldfør spillet med så mange guld bolte som muligt for at låse op for Insomniac Musuem. Den har ialt seks hangarer, men for at få adgang til dem, afhænger af antallet af guld bolte man har samlet.

Challenge mode

Fuldfør spillet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...