Saint Seiya: Sanctuary Battle - PS3

Beskrivelse

SAINT SEIYA – Sanctuary Battle’ vil fordybe spillere i det mest populære drama fra manga-serien Saint Seiya. Tag del i eventyret, mens Seiya og hans ledsagere kæmper side om side for at besejre De Gyldne Helgener af de Tolv Paladser og beskytte Athena.

Som spillerne gennemfører missioner og kæmper sig vej gennem de tolv niveauer, kan de forårsage enorme skader på deres fjender med hurtige Cosmo power-up angreb. Tør du kaste dig ud i de udfordrende niveauer?

‘SAINT SEIYA – Sanctuary Battle’ vil også indeholde en speciel tilstand, der gør det muligt for spilleren at gå videre i Saint Seiya-universet med alternative historier! Denne funktion er længeventet mellem seriens fans.

Spillets omgivelser, karakterer, Myth Cloths og fjender er designet til at være tro mod anime. Med den originale japanske voiceover vil spillet tilbyde den komplette, mytiske Saint Seiya-oplevelse!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...