SBK: Snowboard Kids - NDS

Beskrivelse

For alle, der har været med på Nintendo-vognen et stykke tid, vil titlen Snowboard Kids lyde bekendt. Desværre genkendes den måske mest for altid at have stået i skyggen af Nintendo 64´erens 1080 Snowboarding, der i sin tid udklassede alt andet i genren. Lidt ærgerligt, kan man sige, da Snowboard Kids allerede dengang faktisk var et rigtigt godt spil. I dag ser konkurrencen dog anderledes ud og platformen er en helt anden. Snowboardkørernes Mario Kart gør snart sin entré på DS-scenen!

Leder man efter et realistisk snowboardspil, bør man dog se sig om efter andre jagtmarker. Snowboard Kids er alt andet end tro mod virkeligheden, men det er samtidig også det, der gør spillet så sjovt. Missiler, jetmotorer og springende ildkugler er ikke usædvanligt på dette spils pister. Sanseløs fart, sindssyge tricks og grimme kneb skal man ikke lede længe efter her. I Snowboard Kids indsamler man penge for at kunne købe nyt bræt og andre seje genstande, og alle figurerne har forskellige egenskaber og våben, der gør ham eller hende unik. Fire spillere kan spille mod hinanden i et trådløst brag af et race. I Snowboard Kids har man det alt i alt grumt sjovt!

På Nintendo DS har spilmagerne hos Atlus i den grad fundet det sande hjem til Snowboard Kids. Takket være snedig grafik, smarte touch-screen-funktioner og en herlig spilfornemmelse er titlen ikke længere nummer to på listen!

Cheat mode

Følgerne koder kan købes i butikken:

Cheat Code Set A: 50,000 points (Altid Invis, Altid Land, Fuld SBK)

Spil som Max

Vind over Max når han tilfældigt dukker op i World Tour mode grade C, for at lukke ham op, køb ham i butikken for 50,000 points.

Spil som Jack Frost

Vind over Jack Frost når han tilfældigt dukker op i World Tour mode grade B, for at lukke ham op, køb ham i butikken for 75,000 points.

Spil om Black Frost

Vind over Black Frost når han tilfældigt dukker op i World Tour mode grade A, for at lukke ham op, køb ham i butikken for 200,000 points.

Nye skud

Følgerne forneden kan købes i butikken:

Bazooka Shot: 50,000 points.
Rifle Shot: 100,000 points.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...