Scram Kitty and his Buddy on Rails - Wii U

Beskrivelse

Red kattene i Scram Kitty and his Buddy on Rails.

Efter at have været borte nogen måneder, har din kat på en eller anden måde sendt dig en videobesked! Ud fra bevægelserne og lydene går du ud fra, at Scram Kitty og hundredevis af andre katte fra jorden er blevet taget til fange på verdens største rumlaboratorium! Et eksperiment er gået frygteligt galt og Council of Great Scientists er blevet overtaget af de intelligente, magtsyge laboratorierotter og mus, de ved et uheld havde skabt. Denne gnaverhær har allerede kontrol over rumstationen og er nu ude efter at overtage jorden. For at gøre dette er de først nødt til, selvsagt, at komme af med deres evige fjender, de eneste som altid har stået i vejen for dem – katte!

Der er ikke andre alternativer, du er nødt til at tage op til laboratoriet, besejre supergnavertruslen og finde Scram Kitty! Indtag kontrollen over vor unge helt på hans farefyldte mission for at finde hans kidnappede kat. Med en unik kontrolopsætning som giver dig 360 graders platformaction og spændende 2D-shooting sætter Scram Kitty and his Buddy on Rails dig op mod en hær af intelligente, mekaniserede gnavere. Snig dig langs rækværket, hop over huller og fyr løs omkring dig, mens du tømmer hvert enkelt niveau for plagsomme skadedyr og finder nøglerne til de mange kattebure.

Nøglerne er knyttet til specifikke objektiver, hvilket giver niveauerne en dybere følelse og genspilværdi for perfektionister, som ikke giver op før alle katte er fri!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...