Shantae and the Pirate's Curse - Xbox One

Beskrivelse

En ond forbandelse truer landet i Shantae and the Pirate’s Curse.

Rejs ud på et helt nyt eventyr med Shantae, den hårpiskende, mavedansende ånd. Da Shantae mister sin magi, må hun slå sig sammen med sin ærkerival, den berygtede pirat Risky Boots, for at redde Sequin Land fra en ond forbandelse.

Som pirat får Shantae nye våben, som vil hjælpe hende med at komme gennem eventyret, besejre monstre, bekæmpe episke bosser og forhåbentligt være medvirkende til at bringe hendes magi tilbage. Men kan hun virkelig stole på sin ærkerival?

Det tredje Shantae-spil er det største hidtil! Uden for Sequin Land ligger forbandede øer og labyrinter, som alle skjuler nyt piratudstyr som pistoler, en pirathat, et sværd, Riskys støvler og til og med en kanon! Opgrader Shantaes hår og våben, eller lås op for avancerede kampmanøvrer. Find kort, red bortkomne Heart Squids, saml sjældne skatte og grin højt af de sære, vilde og vidunderlige figurer!

Med et Pirate Mode, som kan låses op, flere forskellige afslutninger og et uforglemmeligt lydspor er dette et spil, du ikke vil gå glip af!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...