Sid Meier's Civilization VI - Switch

Skab verdens største imperium på Nintendo Switch – hvor som helst, når som helst!

Civilization er oprindeligt skabt af den legendariske spildesigner Sid Meier. Det er et turbaseret strategispil, hvor du forsøger at opbygge et imperium, der kan modstå tidens tand. Udforsk et nyt land, lær om ny teknologi, besejr dine fjender og mød historiens mest berømte ledere i din stræben efter at opbygge den bedste civilisation, verden nogensinde har kendt.

Civilization VI til Nintendo Switch indeholder de seneste opdateringer og forbedringer samt ekstra indhold, der introducerer fire nye civilisationer, ledere og scenarier:

  • Vikings Scenario Pack
  • Poland Civilization & Scenario Pack
  • Australia Civilization & Scenario Pack
  • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

SPIL PÅ DIN MÅDE: Vejen til sejr bestemmer du! Bliv den teknologisk mest avancerede civilisation, dominér verden som militær overmagt eller sats på en kulturel sejr, der får dine modstandere til at fremstå som de rene barbarer.

VERDENS STØRSTE LEDERE: Spil som en af ​​24 ledere fra forskellige lande og tidsepoker. Skab et imperium baseret på lukrative handelsruter med Egyptens Cleopatra, vis din ​​militær styrke med ​​dine legioner med Roms Trajanus, eller skab et kulturelt centrum med Japans Hojo Tokimune. Alle ledere kan spilles på din foretrukne måde, med unikke evner, enheder og infrastruktur på din vej til sejr.

EKSPANDÈR: Se, hvordan dit imperium spreder sig på verdenskortet. Kolonisér nye lande, gør omgivelserne bedre, byg nye distrikter og se dine byer – og din civilisation – blomstre.

FORSKNING: Lås op for boosts, der fremskynder din civilisations udvikling gennem historien. Brug dine enheder til aktivt at udforske og udvikle dine omgivelser samt opdage nye kulturer.

DYNAMISK DIPLOMATI: Interaktionen med andre civilisationer ændrer sig med tiden, fra at være primitive, hvor stridigheder er en del af hverdagen, til senere i spillet, hvor der skabes alliancer og forhandlinger.

SPÆNDENDE OG UNIKKE SCENARIER: Civilization VI til Nintendo Switch indeholder fire spilbare scenarier, alle med forskellige indstillinger og gameplay-stilarter inspireret af historien. Tag del i Australiens kolonisering i “Outback Tycoon”, forsvar Polen mod invasion i “Jadwiga’s Legacy”, vælg en vikingehøvding til at erobre Europa i “Vikings, Raiders, and Traders!” Eller hvad med at erobre hele den kendte del af verden i “Conquests of Alexander”?

SAMARBEJDENDE ELLER KONKURRERENDE MULTIPLAYER: Op til fire spillere kan samarbejde eller konkurrere om verdensherredømmet via trådløst WLAN.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...