Siesta Fiesta - N3DS

Beskrivelse

Stå op til et eventyr, som kombinerer knuse blokke, sidescrollende action, skøre partyløver og flipperspil i et sammensurium, som du ikke kan sove fra!

Øen Fiestaville står aldrig stille – uanset hvor du går og hvor du ser hen, er der altid en festival i fuld sving. Men én af øens indbyggere er ikke som de andre: dovendyret Siesta kan sove fra hvad som helst! Om han så knuser blokke med hovedet først, springer rundt på flipperspillet eller knuser bosser, der truer med at ødelægge festen, så rykker Siesta ikke et øjenlåg!

Giv fjerene i Siestas seng den ultimative test gennem et landsdækkende karneval uden at vække ham. Brug hans robuste seng til at sprænge blokke, få fat i pointgivende druer og aktivér skrupskøre duppeditter, mens du bevæger dig mod målet i de sidescrollende niveauer – og pas på at han altid lander trygt, når han falder tilbage mod jorden! Tryk på den trykfølsomme skærm lige i det Siesta lander for at give ham en det skub, der sender ham af sted igen.

Men ikke to festivaler i Fiestaville er ens! Hver af de otte forskellige regioner har deres eget tema: ørkenen i BBQ Pass fejrer i en driveinbiograf fra 50’erne, mens festen stryger til himmels i 1000 Ft Festival! Hvert område har også sine egne festtricks, inklusive en ildkuglekastende Fire Piñata, der kan bruges til at sætte pointgivende kædereaktioner i gang og Fan Blocks, som kan blæse Siesta ud af kurs.

Heldigvis er der en række power-ups, som hjælper dig. Træf en Flame Crate for at hjælpe Siesta med at brænde igennem forhindringer uden problemer, eller få nogen sære Fiesta-sengekammerater, når du kolliderer med en Fiesta Crate.

Hop ind i alternative spilfunktioner, som ændrer spillemåden, hvis du bliver træt af den almindelige seng. Skyd Siesta lige op i luften med den mægtige, men smalle, Party Cannon, svæv standhaftigt gennem niveauerne med Fan Bed eller sats på guldmedaljer i hektiske Time Trials! Skift mellem kontrolmetoderne når som helst, uden at skulle gå ind og ud af menuer, og vælg hvad der passer dig bedst, trykfølsom skærm eller knapper, så enhver kan feste med i Siesta Fiesta!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...