SiNG Party - Wii U

Beskrivelse

SiNG Party hele natten lang!

Sæt gang i festen med SiNG Party, et nyt og interaktivt musikspil, som vil få dig og dine gæster til både at synge og danse til langt ud på natten. Med dusinvis af populære sange at vælge imellem vil alle, lige fra nybegynderstruben til den erfarne underholder, kunne være med til morskaben. Mens én person står i rampelyset som hovedartist, kan andre danse, synge og klappe med ved at følge med i signalerne, der vises på tv-skærmen, hvilket sikrer at hele festen rocker sammen.

Party Mode er hjertet i SiNG PARTY. Hovedsangeren, som holder mikrofonen, der følger med spillet, ser ikke på tv-skærmen, men læser sangteksten og instruktionerne på Wii U GamePad. På den måde kan sangeren følge med og interagere med sit publikum, som på deres side bliver en del af fremførelsen ved at følge instruktionerne på tv-skærmen. Andre spillere kan også bruge Wii Remote til at skabe lyde fra forskellige instrumenter, blandt andet en tamburin eller en koklokke!

I Sing Mode skal du læse sangteksten på tv-skærmen, mens du tester kvaliteten af din stemme. Det er ikke kun tonerne der bedømmes, også styrken af din sangstemme og helhedskvaliteten af fremførelsen bliver bedømt, så vær ikke bange for at give dine yndlingssange et helt personligt præg, når du prøver at sætte en ny rekord! Syng alene eller sammen med en ven og, hvis du er rigtig i stødet, giv Harmony Duet-alternativet en chance! I mellemtiden kan publikum sende Wii U GamePad rundt for at vælge de næste sange, rocke til musikken eller bruge mikseren til at lege med lyden; det er nemlig muligt at dæmpe musikken helt, således at sangeren – amatør eller professionel – fremfører en sang uden musik i baggrunden, eller volumen på sangerens stemme nedtones og der tillægges en rumklangeffekt på fremførelsen.

Konkurrencen tilspidser sig i Team Mode, hvor du slår dig sammen med en ven og konkurrerer mod et andet team i flere spiltyper. I kan konkurrere om den bedste solopart eller synge sammen som en popgruppe – men kun et hold kan vinde! Hvis der skulle være en upartisk dommer til stede, kan han bedømme holdenes indsats ved hjælp af Wii U GamePad.

Du kan også bruge Practice Mode til at øve dig på solopartierne og vanskelige dele af bestemte sange. Med Wii U GamePad kan du nemlig helt enkelt vælge en specifik del og øve dig på den, indtil du virkelig kan det. Præmierne, du vinder i SiNG PARTY kan deles gennem Miiverse, så alle dine venner kan se dem!

Udviklerne FreeStyleGames har draget nytte af deres erfaringer fra DJ Hero-serien til at skabe en splinterny partyoplevelse – med en spilleliste som indeholder noget for enhver. Med alt fra nye hits som “Call Me Maybe” af Carly Rae Jepsen, “Glad You Came” af The Wanted, “I’m Yours” af Jason Mraz og “Just A Kiss” af Lady Antebellum til popklassikere som Queens “Don’t Stop Me Now”, “You Can’t Hurry Love” af The Supremes og “I Want You Back” af Jackson 5, leverer SiNG PARTY en super spilleliste til festen med dusinvis af sange for spillere i alle aldre, uanset musiksmag. Spillelisten vil også kunne udvides med flere sange, som kan downloades fra internettet efter lanceringen.

Uanset om festen består af nybegynderstruber eller erfarne entertainere vil SiNG PARTY sørge for at der kommer gang i den, så selv den mest dedikerede bænkevarmer ikke kan modstå rytmerne. Med spillet følger en mikrofon og det er muligt at bruge yderligere en mikrofon, som kan købes separat.

Der er ingen koder eller tips til spillet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...