Sonic Boom: Fire & Ice - N3DS

Beskrivelse

Løb ud på nye eventyr med Sonic og hans venner i Sonic Boom: Fire & Ice.

Løb gennem dette episke, nye eventyr som Sonic, Tails, Amy, Knuckles eller Sticks for at stoppe Dr. Eggman og den helt nye skurk D-Fekt! Udnyt kræfterne i ild og is for at fyge gennem forhindringer og puzzle-spil, og frys fjenderne lige dér, hvor de står.

Brug Sonics hurtighed, Tails evne til at flyve, Knuckles’ råstyrke, Sticks’ boomerang og Amys hammer til at udforske, slås og ræse gennem en ukendt verden.

Konkurrér med dine venner i Bot Racing for to spillere og lås op for seks nye baner ved at samle artefakter, som er spredt rundt om i omgivelserne. Bekæmp bosser, der er så enorme, at de optager begge skærmene. Spil mini-spil fyldt med udfordrende puzzle-opgaver og udfordringer på tid, blandt andet en ny udgave af det populære Sea Fox.

Dr. Eggman har fundet det superenergiladede element Ragnium på den mystiske ø, Island of Ragna Rock. Han udvinder Ragnium og bruger det som brændstof, men de forurenende biprodukter driver af sted til naboøerne, hvilket skaber et gameplay, som blander ild og is. Med dette brændstof får han energi til sine ultrahurtige Bot-racere, som han har brug for i sin nyeste plan for at besejre den evige rival, Sonic.

Mon Dr. Eggman løber af med sejren denne gang ved hjælp af Ragnium, ild og is, en robothær og den mægtige fjende D-Fekt? Sonic og hans venner skal redde alle øerne ved at besejre fjender og slå vogterne af Ragna Rock. Det hele ender i en episk kamp på Island of Ragna Rock, hvor Sonic måske endda er nødt til at redde Dr. Eggman fra hans egen opfindelse…
Nyt i denne titel er Bot Racing, et tillægsspil som udvider singleplayer-funktionen med multiplayer-elementer. Denne ekstra udfordring i Sonic Boom: Fire & Ice drejer sig helt og aldeles om racing og fart: Nintendo 3DS-fans spiller såkaldte Bots fri, som har lighed med figurene fra Sonic Boom og udfordrer hermed vennerne på racerbanerne!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...