SpeedThru: Potzol's Puzzle - N3DS

Beskrivelse

Hjælp Potzol med at redde Spirit World i det actionfyldte SpeedThru: Potzol’s Puzzle.

Alle der er til puzzle-spil kan forvente en rigtig godbid med SpeedThru: Potzol’s Puzzle. Spillet har en unik spilmekanik i en indlevende 3D-verden, hvor dine evner til at bedømme afstande vil sættes grundigt på prøve gennem over 90 niveauer, tre multiplayer-funktioner og tre forskellige lande.

SpeedThru: Potzol’s Puzzle foregår i en mystisk verden, hvor Kaotl, den onde ødelæggelsesgud er din fjende. Den slemme Kaotl har stjålet hjertet fra Creatl, skabelsens gud, og har delt verden i tre lande. Ført af Creatls loyale tjener Potzol er det dit mål at redde Spirit World, der er blevet ødelagt af Kaotl, ved at samle hjerter, som er gemt på alle niveauer.

Spillet vil teste dine puzzle-evner, mens du styrer vogtere – 3D-blokke – som svæver langs korridoragtige niveauer blokeret af vægge. Du skal lirke vogterne gennem de små huller, som er skjult i væggene og rotere blokkene for at klemme dem igennem de mindste huller samtidig med, at du samler hjerterne, som venter dig. Jo hurtigere du er, og jo mere effektivt du styrer blokkene, desto højere bliver dine point.

Men hvad sker der, når du støder på huller, der er større end din vogter? Jo, vogteren kaster også en skygge, når den roteres over et hul, og klarer du at kaste en skygge, der dækker hele hullet, så har du udført et TRICK, som lader dig samle alle hjerterne i hullet, selv om du ikke berører dem alle sammen. Men du skal tænke ekstra hurtigt for at udføre TRICK!

SpeedThru: Potzol’s Puzzle giver dig massevis af god underholdning med over 90 niveauer og en eventyrfunktion spredt over tre forskellige lande. Spillet har også spændende multiplayer for to spillere, hvor du kan udfordre en ven enten på én og samme konsol eller via lokalt, trådløst spil. Så sæt dine puzzle-evner på en prøve med SpeedThru: Potzol’s Puzzle!

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...