Spin the Bottle: Bumpie's Party - Wii U

Beskrivelse

Det danske spilfirma KnapNok Games har udviklet et spil, der fuldt ud udnytter Wii Us potentiale! Spin the Bottle: Bumpie’s Party er et rigtig sjovt partyspil!

Fra det danske spilfirma KnapNok Games får vi nu Spin the Bottle: Bumpie’s Party, et sjovt og vanedannende partyspil, hvor spillerne sidder i en kreds rundt om Wii U GamePad og på skift “drejer flasken”. Spillerne danner par alt efter hvem flaskehalsen peger på og skal sammen klare en række innovative og fysiske mikroudfordringer. Kan du og din partner fx få trykket på A- og B-knappen på en Wii Remote samtidigt uden at bruge hænderne? Eller hvad med at holde Wii Remote bag ved din partners ryg samtidig med at I begge hopper synkront? Det er bestemt ikke så let som det lyder!

Spin the Bottle: Bumpie’s Party udnytter Wii Us unikke funktioner til fulde ved at bruge Wii U GamePad og Wii Remote i forskellige kombinationer uden at det kræver et tv. Handlingen flyttes væk fra tv-skærmen og spillerne kan fokusere deres opmærksomhed på hinanden! Spin the Bottle: Bumpie’s Party er en virkelig innovativ måde at bruge Wii U på og være sammen med dine venner, og så er det rigtig sjovt både for børn og de, der er unge i sjælen!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...