Star Wars Battlefront II - PS4

Star Wars Battlefront II - PS4

Beskrivelse

Begiv dig ud på et endeløst Battlefront-eventyr i denne fortsættelse til den kritikerroste og bedstsælgende ‘Star Wars™’-computerspilserie!

Brug dit lyssværd, og kæmp dig gennem store mængder af fjender og andre udfordringer på Starkiller Base. Saml modet og tag på en rejse gennem junglen ved oprørernes skjulte base på Yavin 4, med en gruppe af soldater, og nedlæg fjenden med AT-ST’er. Eller tag rollen som den nye Star Wars -helt, Iden, der er en del af specialtropperne. Som Iden får du mulighed for at opleve en rørende og medrivende historie i singleplayer, som udspiller sig over hele 30 år.

Spil også med andre! Tag kampen op på fantastiske, alsidige slagmarker i Star Wars-multiplayer på tværs af alle tre epoker: forhistorien, den klassiske historie og den nye trilogi.

Tilpas og forbedr dine helt egne helte, Starfighters eller soldater, der hver bærer unikke deres egne egenskaber, som du kan bygge videre på, og derefter udnytte dem i kamp.

Brug kraften til at bevise dit værd mod velkendte figurer som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo, når du bliver en del af en spiloplevelse, som er inspireret af 40 års tidløse Star Wars-film!
Dette spil giver DIG mulighed for at blive helten!

FEATURES:
NY HELT, NY HISTORIE
Spil som en del af Imperiets bedste specialtropper, der er lige så dødbringende på jorden som i rummet. Handlingen udspilles over 30 år og bygger broer tilbage til begivenhederne i Star Wars-filmene: Return of the Jedi og Star Wars: The Force Awakens.

DEN ULTIMATIVE STAR WARS SLAGMARK
Et Star Wars-multiplayerunivers med uovertruffen variation og dybde, hvor op til 40 spillere kæmper som velkendte helte og autentiske soldater fra de historiske epoker i et bredt udvalg af fartøjer til lands og i luften, mens kampene raser gennem galaksen.

EPISKE GALAKTISKE KAMPE
Rumkamp i Star Wars™ Battlefront™ II er blevet udviklet helt fra bunden med fokus på styring, våben og tilpasningsmuligheder.

SAMMEN ER BEDRE
Spil sammen med venner hjemme fra sofaen! Få belønninger, tilpas jeres soldater og helte, og tag opgraderingerne med jer til slagmarken i multiplayer.

SKAB DIN EGEN HELT
Og ikke bare en af de velkendte helte, men din helt egen helt. Du kan tilpasse din figurs udvikling, præcis som du lyster. Opgradér heltenes unikke evner, og brug disse i kamp!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...