Star Wars: The Old Republic - PC

Star Wars: The Old Republic - PC

Beskrivelse

Den Gamle Republik er sat til ca. 3.500 år før begivenhederne i Star Wars filmene, men konflikten mellem Imperiet (Sith Imperiet) og Republikken har den samme tema i seriens tidslinje. Læs om den Galaktiske tidslinje på Holonettet på SWTOR’s hjemmeide, Holonettet er på engelsk. Efter at været blevet overvundet på deres hovedbase på Korriban, er Sith’erne gået i skjult, og mange troet næsten uddød. Det er indtil de vendte tilbage og angreb Korriban og Republikken i en overraskelses invasion. Kort efter, hvor selv planeten Alderaan, hjertet i republikken ville bukke under for Imperiet’s vrede. På et ukarakteristisk Sith måde, tilbyd Imperiet at forhandle et fredstraktat på Alderaan. Republikken var forsigtige, og insisterede at de fik tilladelse til at tage backup med. Dette skulle blive deres fald. Styrker der stadig var på Jedi Templet på Coruscant kunne ikke holde dem nede, og snart efter tog Sith fordelen af deres fjenders fejltagelse. Med Templet i ruin, grundet til Imperiet’s overtagelse, var Republikken’s forhandlere på Alderaan tvunget til at acceptere Sith’erne’s krav. Selvom dette markere en “slutning” på krigen, var Republikken tvunget til overgive kontrollen over en masse verdener til Sith’erne. Spændinger mellem disse to fraktioner vil højst sandsynlig aldrig ende. Selvom Republikken var tvunget til at indrømme at Sith var den der havde herredømmet, de vidste at freden aldrig vil være en mulighed så længe Sith havde magten. Med en ny krig lurende til at forrykke balancen, er dit mål om at støtte en fraktion efter dit eget valg som enten Jedi, Sith eller en hel række andre klassike Star Wars-figurer. Du kan kæmpe for fred og ære i Galaksen eller styrke Imperiet’s magt over de svage de sårbare. Må Kraften være med dig.

Snydekoder

Da Star Wars: The Old Republic er en MMO spil, betyder det at det ikke er tilladt at snyde i spillet, hvilket også kan læses i reglerne (da du spiller mod andre spillere). Du kan læse mere om SWTORs regler her. Alle forslag med snyd på enten forummet eller i kommentarfeltet vil blive slettet.

Tips

Har du nogle tips som du vil dele, er du velkommen til at poste/indsende dem på enten forummet eller herunder i kommentarfeltet. Alle tips der er valide vil blive samlet her. Følgene tips er:

Der er pt. ingen.

×

1 Kommentar til "Star Wars: The Old Republic - PC"

  1. lucas siger:

    swtor er et af de mest bedste fra bio ware jeg laver et tip her hvis du kommer i level 10 kan du fa advance class held og lykke

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...