Summon Night - PS

Beskrivelse

Summon Night (サモンナイト Samon Naito) er en rollespil blandet med visual novel og dating simulation. I spillet følger man en japansk skoleelev, som pluslig bliver tilkaldt til den anden verden Lyndbaum. Hovedpersonen bliver involveret i en række konflikter mellem bander, klasser, faktioner og andre verdener. For at løse alle de problemer skal han/hun bruge sine påkaldelses evner, mens man forsøger at vende tilbage til sin egen hjemverden.

Snydekoder

Flere penge

Hold Up + X og tænd for PlayStation. Titelskærmen vil ændre farve for at bekræfte at det er gjort korrekt. Start et nyt spil og vælg en person. Indtast juru (ji + lille yu + ru alle i Hiragana) som navn for at få 10.000 ekstra GP.

Mere erfaringspoint

Hold Up + X og tænd for PlayStation. Titelskærmen vil ændre farve for at bekræfte at det er gjort korrekt. Start et nyt spil og vælg en person. Indtast hirokazu (alle i Hiragana) som navn for at få 5.000 ekstra erfaringspoint.

Alle påkaldeses besværvelser

Hold Up + X og tænd for PlayStation. Titelskærmen vil ændre farve for at bekræfte at det er gjort korrekt. Start et nyt spil og vælg en person. Indtast ERUGO no ou (ERUGO i Katakana + no i Hiragana + ou i Kanji og uden mellemrum mellem Katakana og Kanji).

Summon Night Stone enheder

Hold Up + X og tænd for PlayStation. Titelskærmen vil ændre farve for at bekræfte at det er gjort korrekt. Start et nyt spil og vælg en person. Indtast BANPURE seki (BANPURE i Katakana + seki i Kanji og uden mellemrum mellem Katakana og Kanji) for at få 30 enheder af alle Summon Night Stone.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...