Teddy Together - N3DS

Beskrivelse

Holdt du også af de søde nintendogs-spil? Så vil det nuttede spil Teddy Together sikkert falde i din smag. I stedet for hundehvalpe er det i Teddy Together en utrolig kær bamse, som du interagerer med.

Spillets story tager sin begyndelse med, at du får leveret en bamse sammen med en mystisk nøgle. Bamsen viser sig at være meget usædvanlig, da den lige pludselig kommer til live og begynder at tale med dig. Du skal navngive bamsen og blive venner med den. Dag for dag lærer du mere og mere om din bamse og måske bliver du også klogere på den mystiske nøgle…

Teddybjørnen vil også stille dig spørgsmål og huske dine svar, som så dukker op i senere samtaler mellem dig og din bamse. Den lærer hele tiden nye ting og du kan også præsentere den for dine venner, hvor den også vil huske, hvad de fortæller den.

Du kan fodre din bamse gennem et sjovt minispil, men vær forsigtig, for maden kan være for varm og så må du puste i mikrofonen for at nedkøle maden. Teddybjørnen kan også være en grisebasse, når den spiser og så skal du vaske den. Heldigvis elsker bamsen at bade!

I spillet findes der masser af klæder, tilbehør, sko og hatte til teddybjørnen. Du kan endda låse op for flere farver bamsepels til den. Den slags ting låser du op med mønter, som du får ved at spille selve spillet samt hvis du gør brug af visse amiibo-figurer i spillet.

Teddy Together er et utroligt hyggeligt spil, der lader dig tage hånd om og skabe en venskabsrelation med en meget sød og nuttet bamse!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...