The Elder Scrolls V: Skyrim - PS3


Et af de længeventet spil til PC, PS3 og Xbox 360, er den 5 udgave af Elder Scrolls – Skyrim. Læs evt. vores anmeldelse af spillet  The Elder Scrolls V: Skyrim.

Jeg har herunder samlet en række tips, glitches og hemmeligheder i PS3 udgaven af Skytim
Enjoy :)

Magisk papir

Inde i Dawnstar museum er der et montre med et stykke papir inden i, med Oblivion tegnet tegnet på. Hvis du samler det op og kigger på det og smider et spell på det, vil det forvandle sig ind til en spand!

Uendelige pile

Hvis du stjæler alle pile en af de NPC der skyder mod dummy dukkerne og i stedet giver dem 1 af en bedre type pil (fx. jern eller stål) og den NPC vil nu begynde at skyde med den type pil. Du kan nu stille dig ved dukken og samle alle de pile op han skyder. Det kan blive til mange hvis du står der længe.

Uendelig Experience / erfaring

I starten af spillet, hvor du får bundet dine hænder op, kan du uden at blive angrebet tilbage enten skyde eller lave normalt angreb på de NPC omkring dig. Her kan du stige en del i level nemt og hurtigt.

Max Speech glitch

Ved Riften, snak med Dark Elf “Ungrien”. Vølg”Tell me about Maven Black-Briar.” muligheden og så overtal (persuade). Efter det forsvinder den overtal knap ikke, og du kan i uendelighed trykke og opnå max level i Speech After that, the persuade option doesn’t disappear, allowing for infinite experience and maxing out your speech.

Uendelig penge

Snup en hest og rid til Winterhold. Når du er rider ind der, så drej straks til høre. Rejs sydvest fra Winterhold to e sted kaldet Sightless Put. Lige oven over det pit lidt højere oppe på bjerget vil du kunne finde et Alter med et skelet på det. Ved siden af skelettet er der en bog kaldet “The Doors to Oblivion”.
Saml bogen op og slå skelettet ihjel. 2 yderligere skeletter vil komme som du også skal slå ihjel.
Gå tilbage til alteret hvor det første skelet ligger og loot den. Hop ud og loot igen. Du vil bemærke at bogen bliver ved med at komme i kadaveret og bogen kan sælges for 50 guld

Nem måde at level op

Denne glitch giver dig mulighed for at stige i levels på en masse forskellige skills og generel level. Rejs til Riverwood, og kig efter Alvor or Sigrid’s hus (Blacksmith) Gå indenfor og kig efter Hadvar. Når du finder ham, så sikre dig at der ikke er andre NPC omkring jer. Gå i sneak position og begynd at bruge den skill du godt vil level op i. Han er udædelig og vil blot falde når du har taget alle hans hitpoints. Du kan blive ved med alle de skills du godt vil forbedre.

Åben glasmontre nemt uden lockpicks

Dette virker på alt der ligger inden i de glasmontre man kan finde rundt omkring. Kig direkte ned på genstanden igennem glasset. Tryk på X for at aktiverer lockpick egenskaben, men i stedet for at prøve at picke låsen, kan du klikke på Cirklen for at gå tilbage og Straks derefter klikker du igen på X knappen. Hvis du timer det korrekt, vil du snuppe indholdet uden.. Det kan fx. anbefales at snuppe sværdet fra Jarl Balgruuf’s soveværelse i Dragonsreach. Det er en master level lås.
Vigtigt: Dette vil stadig alarmerer vagterne da det er tyveri.

Gratis hus i Whiterun

Gå ind i slottet og find Proventus Avenicci. For at dette kan virke, skal du sikre dig at han står tæt på noget du kan gemme items i. (hans soveværelse har en kommode der er perfekt til dette trick) Sikre dig at du har 5000 guld og snak med ham om at købe huset. Vælg svaret “I’ll take it” og tryk straks derefter Cirkel for at hoppe ud af snakken. Åben derefter hurtigt komoden og gem alle dine penge der i. Du vil modtage nøglen til dit hjem og du kan derefter tage dine penge igen.

Ingen drager

Inden du gennemføre questen i spillet for jarlen af Whiterun (giver dragonstole til Wizard), vil din verden stadig ingen drager have. Benyt denne tid til at hente nogen af de mere tricky shouts.

×

25 Kommentarer til "The Elder Scrolls V: Skyrim - PS3"

 1. milofisker siger:

  hej jeg vil gerne find udaf om der er koder til skyrim på ps3

 2. saggi siger:

  Jeg elsker virkelig at spille skyrim… har det ikke selv men min stedbror har det og det er mega sjov og hygge. Ville ønske der var koder, men Tusind tak for de gode tips.

 3. DeagleElitleIIIDK siger:

  jeg har klaret alldt i spillet jeg syndens at det var nem det tog mig 4 dage om at gemmen føre spillet :D

 4. Doode siger:

  Spillet er til 18 årige og ikke 6 årige børn.

 5. Patrich siger:

  Jeg synes oblivion er dor liger en skyrim

 6. random player siger:

  ja jeg leder i bleak falls barrow

 7. random player siger:

  jeg kan ikke finde den der dragonstone

 8. Christian siger:

  hvordan kommer jeg med i Dark brotherhood

  • Valdemar siger:

   du skal tage til windhelm. der skal du bare snakke med en guard og så får du muligheden for at snakke med en dreng som hedder aventus som vil give dig en quest hvor du skal dræbe en gammel dame. når du har klaret questen skal du bare sove i en seng. det skal bare ikke være i windhelm.

 9. Mike siger:

  hvad hedder den spell hvor man kan slowe tiden i Skirym?

 10. christian siger:

  findes der ikke koder

  • games man siger:

   Hej cristian din kommentar jeg må minde dig om at alle de elder scrolls spil jeg kender er der ingen rigtige snydekoder til kh games man

   • games man siger:

    Nu når jeg tænker over det så prøv også fallout 3

   • games man siger:

    Det er ikke fordi at jeg kender mange elder srcolls spil jeg kender kun skyrim og oblivion men ingen kan jeg jeg finde snydekoder til kh games man

    • speedy siger:

     jeg kender en som heder coc testinhallg til oblivion der kab du komme ind i en rúm med nogle døre som der lyser 3 forskilige faver

   • games man siger:

    Jeg spiller kun ps3 spil og jeg kender kun skyrim og oblivion

   • MW3 Gamer siger:

    games man du er en noob der er til pc og hvis du har keyboard til konsoller

    noob

 11. andreas siger:

  hvad er checkpoint

 12. chenlee siger:

  men vis i ikke ved om vil have det har spil så skal jeg give svar ja det er nice

 13. chenlee siger:

  jeg vil gerne have en kode som gør en i livel 100 :D

 14. julius siger:

  UENDELIG HUSE

  Hvis du har magien der kan slowe tiden kan du købe et hus (inde du giver pengene kfår man nøglen) når du har fået nøglen så slow tiden gå til et sted du kan lægge dine penge og så få nøglen til huset ^^

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...