The Last Story - Wii

Beskrivelse

Med The Last Story til Nintendo Wii drages du ind i en verden af skønhed og åndeløs action, hvor du bliver en del af et team af venner midt i et uforglemmeligt eventyr! The Last Story er en blanding af smukt visuelt design, innovativt kampsystem i realtid og fængende fortællinger om kammeratskab. Spillerne skal udforske hemmelighedsfulde steder spredt over hele Lazulis-øen, der er hjertet i menneskenes imperium og hvor et drama finder sted, som får fjendskabet mellem to urgamle racer til at blusse op på ny. Blandt lejesoldaterne, som er under din kommando, er Zael, en kriger med sjældne kræfter, hvis højeste ønske det er, en dag at blive en ærefuld ridder. Men da Zael og hans venner når frem til øens hovedstad og bliver viklet ind i intrigerne, opdager de, at ære er en kvalitet, der ikke skal tages for givet.

Teamwork
Centralt i gameplayet i The Last Story er et kampsystem, hvor spillerne opfordres til at gøre brug af taktisk teamwork. Ved at bruge den specielle Gathering-egenskab, vil figuren du styrer blive centrum for al fjendtlig aggression, hvilket giver de andre medlemmer i gruppen frihed til at udføre forskellige opgaver eller angreb samt komme sig efter et angreb. Det gælder dog om at finde balance i gruppens brug af Gathering, det nytter ikke noget, at én kriger gennem hele spillet skal holde ryggen fri for resten af gruppen.

Udstyr
Spillet har et særdeles højt niveau, når det gælder tilpasning af både figurernes udseende og udstyr. Der er to hovedmåder at tilpasse krigernes udstyr, enten ved at besøge smede, der kan øge udstyrets egenskaber, eller ved med farvestof at ændre farven. Når du besøger forskellige smede, som befinder sig rundt omkring i Lazulis City og i nogen af grotterne, kan du opgradere dine våben og din rustning.

Kampsystem
The Last Story drager dig dybt ind i hver eneste dramatiske kamp ved umærkeligt at blande filmiske sekvenser ind i kampen, samtidig med at flowet holdes i gang ved at figurerne diskuterer nøglehændelser i det normale gameplay, hvilket fint driver historien videre. Man kan også vælge mellem automatisk eller manuelt angrebssystem, så spillere på alle niveauer kan tilpasse udfordringerne til deres egen kunnen. Kampsystemet blander traditionel nærkamp, afstands- og magiangreb, som ofte findes i rollespil med et innovativt dækkesystem og unike magiske egenskaber. Du skal mestre den mystiske egenskab Gathering for at hjælpe Zael og hans lejesoldater med at fuldføre deres mission og bekæmpe store bosser ved at finde deres specielle svaghed, vælge en passende strategi og samarbejde som team for at besejre dem.

Online
Og når først du føler, at du mestrer kampens finesser, er der en helt anden arena, hvor du kan teste dine evner! Online finder du nemlig multiplayerspil som fx Deathmatch, Team Deathmatch og Co-Op. Så kan du kæmpe sammen med eller mod op til fem andre rollespilfans fra hele Europa med din egen personlige figur fra spillet. Personliggør din figur, saml genstande, du finder på din vej, og sidst men ikke mindst, skal du mestre det innovative kampsystem og udnytte de nye funktioner i The Last Story. Så vil du være i stand til at gå op imod de mange fjender og bosser, som befinder sig på Lazulis Island.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...