The Sims 3 - PC

The Sims 3 - PC

Om Sims 3

The Sims 3 er nu udkommet, og Snyd.dk er nu klar til at levere friske snydekoder til spillet der er frigivet af udvikleren Electronic Arts.

I denne nye udgave af The Sims, er lovet en meget forbedret grafik med flotte animationer, lys og skygger. Du vil simpelthen blive draget endnu mere ind i simmernes verden end i de tidligere udgaver.
Der er også lavet et rigtig interessant Rewards system hvor du kan forbedre din simmer meget mere end tidligere.. Fx. kan du få din en “stål blære” så du ikke skal på toilettet :)

Desuden har EA arbejdet hårdt på at lave en forbedret editor til at tilrette din simmer.

Sims 3 snydekoder

CTRL+Shift+C koder

Mens du spiller, kan du trykke på CTRL+Shift+C for at åbne konsollen. Indtast derefter koden du vil bruge

 • testingcheatsenabled true – Her kan du aktivere at du tester snydekoder. Fx. kan du SHIFT+klikke på en simmer eller fx. en postkasse
 • help – Viser alle mulige kommandoer.
 • moveobjects on/off – Med denne på On, kan du flytte alle de ting du vil, incl. Sims i din Buy/Build mode.
 • kaching – Mens du står på en grund vil du få $1,000.
 • motherlode – Mens du står på en grund vil du få $50,000.
 • fullscreen on/off – skift mellem fullscreen og windowed mode.
 • unlockOutfits on/off – Åbner for tøj/sæt i CAS (Create a Sim) mode. Dette skal aktiveres inden du går ind i CAS.
 • fadeObjects [on/off] – Med denne vil genstande fade ind eller ud som kameraret kommer tættere på.
 • slowMotionViz <level> – Spil spillet i slow motion. Valgfri værdi, 0 = normal hastighed pg 8 = langsomste hastighed.
 • hideHeadlineEffects [on/off] – Gemmer alle meters og effekter i spillet, som eksempelvis plumbbob og skill meter.
 • disableSnappingToSlotsOnAlt [on/off] – Hvis denne sættes til On, vil genstande ikke “snappe” til områder mens du holder Alt nede.
 • constrainFloorElevation [true/false] – Tillader dig at ændre niveauet på terrænet selvom der er genstand på.
 • enableLlamas [on/off] – Giver en besked der siger, “Llamas enabled.” – Effekten er ukendt.
 • resetSim <fi rstname> <lastname> – Resetter din Sim med neutralt motic, ingen moodlets, og teleporter din Simmer hjem
 • fps on/off – Viser dine Frame per Second i højre top af vinduet.
 • quit – Du quitter spillet hurtigt
 • jokePlease – Retunere en joke.

Fjern censur i Sims 3

For at fjerne spillets censur, når simmerne bader eller lign., skal du downloade en fil. Inden download skal du huske at tage en backup af filen Shaders_Win32, som befinder sig i C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin.  Download dernæst denne fil, Censor Remover, åben mappen, kopier filen Shaders_Win32 og erstat den med den nuværende Shaders_Win32 i mappen C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin. Censuren er nu deaktiveret.

Indsendt af Line – Til dem der ikke kan åbne konsollen med CTRL+SHIFT+C:
Til dem af jer der har problemer med at få konsolen frem når i trykker ctrl+shift+c er her en mulig løsning. Jeg havde nemlig også selv problemet (virker både på sims 2 og sims 3). Jeg fandt ud af at problemet bestod i at jeg har en HP computer som kører med Vista. Problemet var at med HP følger et lille program der hedder HP Health Check, og genvejstasten for at få den frem er Ctrl+Shift+C (som jo også er den du skal bruge i Sims for at få chatboksen frem).

Løsning på problemet:

 1. Gå ind i Start.
 2. Søg på “HP Health Check”
 3. Højreklik på den.
 4. Gå ned under Egenskaber.
 5. Under fanen “Genvej”
 6. Ændre “Genvejstast”.
 7. Tryk Anvend og derefter OK

Og så skulle problemet være løst – læs mere under kommentaren herunder til Sims 3

Sims 3 videoer

Ellers kan du hygge dig med disse videoer fra spillet.

×

3.803 Kommentarer til "The Sims 3 - PC"

  1 2 3 15
 1. Rainbow siger:

  KÆRE SIMS 3 EJERE … ;D
  jeg får the sims 3 den 4.juli (min fødselsdag)og jeg vil SÅ gerne ha’ lidt (meget) infomation om spillet…jeg har set nogle trailers på youtube.com og den virker totalt fed! jeg vil gerne høre om svaghederne og de extra ting og de knap så ”perfekt-gode” ting.Bare svar jeg kommer igen imorgen og tjekker om jeg har svar og hvis jeg ikke har (Dx) så kigger jeg ind hver (prøver ihvertfald på at huske det xD) dag!! x3 mvh Rainbow

 2. jacob siger:

  er der en måde at genoplive en død simmer i the sims 3?

 3. Maria siger:

  en der ved hvad den kode hedder hvor alt bliver grønt??

 4. Maria siger:

  Hvis man har Windows Vista (R)
  En acer computer som er en computer der normalt kan blive spillet og set film på?

  Kan den godt afspille The sims 3 uden problemer tror i ? :D

  Det er en Acer aspire 6930Z
  & den har Virtual surroundSound. Dolby Home Theater. :D

  Svar tilbage..
  .Maria <3
  p.s skriv lige ¤Maria
  Hvis i skal svare til mig ? :)
  Tak, så jeg ved det er til da.

 5. Josephine siger:

  Hej,
  er det meningen at man ikke kan se ind i bygningen når de fx er på arbejde? For synes det er lidt trist at man ikke kan hvad de laver derinde.

  • rikke siger:

   Ja det er meningen:D

  • jasmin:D siger:

   ja det er meningen

  • Freja siger:

   ja det er meningen :)… men jeg syn’s også det er lidt trist :( vil vildt gerne se hvordan en simmer laver på sit arbejde x)

   • Freya siger:

    Hey alle sims-fan! jeg har snart spillet sims i 5 år! og har en del afaring, men har dog stadig brug for hjælp, har ledt i meget lang tid om en kode til at få teen gravide, PLEASE! :o)
    Har dog endnu brug for hjælp, i ser sikkert vidoer på youtube, om sims hvor de sidder på nolge måder fx. med sprete ben, ved i hvordan man kan gøre det samme?

 6. Julie siger:

  Hej alle sammen:) har læst lidt af svarene. Jeg har en HP og Vista, men kan ikke finde HP health check eller tilstrandskontrol når jeg søger efter det. Desværre kan jeg stadig ikke få den der komandoboks uanset hvad jeg skriver af de ovenstående koder… nogen der kan hjælpe?

  • Oliver siger:

   Prøv at holde windowsknappen (den med logoet på) nede også –
   altså ctrl + shift + windows + c :)

  • ingrid siger:

   eeeej hvor er heldig!!! jeg har ogsa hp vista og jeg kan ikke komme ind på kommandoboksen men så var der lige en helt der va´’. mange tak fra MIIIG

 7. nicoline siger:

  hej sims 3..
  er total grineren alt det man kan og ja det var det jeg ville siqe hej hej<3

 8. hjælp siger:

  er der ikke en kode som “maxmotives” vil rigtig gerne have at i skriver hvis i har. tak

 9. Weeee siger:

  Hej :)

  Har selv en hp laptop, så kender godt til problemet med ctrl+shift+c, men det jeg gør er at trykke alle ctrl og shift ned. For der er jo to af hver, og så kan jeg også få boksen frem. Selv om det nogengange tager nogen forsøg :s

  • kristina siger:

   har prøvet det så mange gange nu, den gider stadig ikke komme frem? ved ikke hvad jeg skal gøre? er der nogen speciel rækkefølge man skal gøre det i?

 10. Karina siger:

  Hej :)

  Jeg har lige købt Sims 3 , men når spillet har været i gang i ca 5 min går skærmen sort , og derefter slukker min computer bare :s (Jeg har en Hp bærbar)Men jeg har kigget på systemkravene , og de passer sammen .. Og jeg har været nede og få et nyt spil .. Håber at nogle kan hjælpe :)

  • duda siger:

   hej min computer gør det samme. Det er mega irriterende, og det sker hver gang. Dog er min computer en stationær, og har et nyt graffikkort osv. men alligevel. Sig til hvis det virkede at få et nyt spil.

  • kristina siger:

   jeg spiller også på min stationær, fordi jeg ikke kunne lave pengekoden på min bærbar. Men min computer går også i sort hele tiden. Ikke når man er i gang med at bygge hus og alt det der, men når man så begynder at spille med dem så går skærmen i sort. Og så bliver jeg nødt til at genstarte min computer, og så er alting slettet som jeg har lavet i mit spil. Den har gjort det 3 gange nu, og nu er det simpelthen for meget!! nogen der har det samme problem? vil gerne vide om det er spillet eller min computer der er noget galt med?

  • Nelle siger:

   Min bærbare gik hele tiden i sort og det var møg irriterende, men har nu flyttet det over på en ret kraftig stationær spillecomputer jeg har og nu kører det uden problemer. :)

  • rikke siger:

   det er fordi det er en bærbar når de bliver for varme lukker de bare ned :

 11. Saph siger:

  Heeeej

  nu har jeg kun spillet sims3 i 2 dage.. men min person har allerede fået tvillinger og adopteret.. MEN..

  Manden som min person har fået tvillinger med er jo flyttet ind.. men jeg kan simpelhen ikke få dem til at blive gift.. de er i Romantisk emne men kan lisom ikke komme videre.. nogle ideer til hvad jeg kan gøre??

  • mads siger:

   du skal bare blive ved med at trykke på den simemr din simmer skal giftes med så skal du bruge kys og så bare blive ved med oromantish heftigt og snave så til sidst kan de giftes har fået 12 simmere gift på den måde

  • Sejereje siger:

   Hej Saph.

   Jeg havde også det problem i starten, men…..fandt ud af hvordan.
   -du skal først få ham til at syntes at kvinden er ekstrem uidmodståelig. Så kan du trykke, blive kærster. Så gentag processen og så står der: Bliv forlovet.

  • jasmin:D siger:

   du kan trykke på ham og vælge romtasisk og så vælger du bare alle sammen derinde og det skal du gøre indtil der står forslå ægteskab men de skal self først blive kæreste

  • CILLE siger:

   når du laver dine simmere skal du gå ind og lave dine egenskaper og der inde finder du et felt hvor der står (håpløs romantiker) den vælger du så også selfølgelig de andre men de er ligegyldige. når du så har fundet den person du vil være kærster med klikker du på personen og klikker så på spieciel også på håpløs romantiker. når i så er blevet gode venner kan du gå ind i håpløs romantiker og forslå at komme sammen osv.

 12. kristina siger:

  hvorfor kan man ikke lave pengekoden på en bærbar? har en hp. og den boks gider simpelthen ikke at komme frem.

 13. Eriksen siger:

  Hej. Er der andre der har problemer med at spillet går stort set ligeså langsomt som i normal tempo når ens simmer sover eller man trykker på hastighed 3 eller 4??

  • jeanette siger:

   ja det har jeg også. er der ikke en kode til at gøre hastigheden 3 og 4 hurtigere. det tager en halv kig før de er udhvilet

  • jens siger:

   hej det kan være fordi enden dit grafik kort eller din prosesor ikke er sterk nok jeg kan heller ikke køre sims 2 i høj hastihed uden det hakker på grund af mit grafik kort høber du fik svar på dit spørgsmål milsen migggg

 14. Mig!? siger:

  Er der koder efter behov? For det vil bare være top :-) (Til the sims 3)

  • Freja siger:

   ja det er der, den hedder: testingcheatsenabled on/off så kan du trække i de der humør dimser der i behov

   håber det hjalp :)

   KH Freja ;)

 15. daniella siger:

  hvorfor syndes du det???
  det er lige til at forstå der er ting der er mere indviklet!! :-P

 16. francisca siger:

  har prøvet alle de koder jeg havde til sims 2 på sims 3 kun motherlode virkede XD

 17. Linnea siger:

  Til chalotte…
  for at blive kærester med en simmer skal du bare være rigtig meget sammen med den simmer du gerne vil være kærester med.. Og på et tidspunkt kommer det frem et eller andet sted i den der menu .. kan bare ikke lige huske hvor men der må du lige kigge efter. Det virkede for mig og mine simmer er også blevet forlovet og flyttet sammen ;) håber det virker for dig!

 18. Ditte siger:

  Er der nogen der har fundet en kommando i stil med den gamle “aging off”. Jeg synes de bliver gamle alt for hurtigt :/

 19. Milla siger:

  Koden som er ”maxmotives” i Sims 2, hvor man kan få alle behov i grøn, der er der også en til Sims 3!
  Koden er:
  Testingcheatsenabled true
  så kan du selv trække behovende over i grøn.

 20. Cecilie siger:

  Nogen der ved hvordan man køber nyt tøj til sin simmer?

 21. Line siger:

  Til dem af jer der har problemer med at få konsolen frem når i trykker ctrl+shift+c er her en mulig løsning. Jeg havde nemlig også selv problemet (virker både på sims 2 og sims 3). Jeg fandt ud af at problemet bestod i at jeg har en HP computer som kører med Vista. Problemet var at med HP følger et lille program der hedder HP Health Check, og genvejstasten for at få den frem er Ctrl+Shift+C (som jo også er den du skal bruge i Sims for at få chatboksen frem).

  Løsning på problemet:
  1. Gå ind i Start.
  2. Søg på “HP Health Check”
  3. Højreklik på den.
  4. Gå ned under Egenskaber.
  5. Under fanen “Genvej”
  6. Ændre “Genvejstast”.
  7. Tryk Anvend og derefter OK
  Og så skulle problemet være løst :)

 22. Jane siger:

  i skal trykke – pil op+ctrl+c så kommer boksen op!!

  • angela siger:

   hejsa når du har gjort det hvad skal der så stå i feltet. jeg får det til at stå CTRL + ALT+C er det rigtigt kan ikk få det til at fungere inde i spillet. men venlig hilsen angela

   • Olivia siger:

    Hej. Da jeg gjorde det trykkede jeg bare i linjen ud for genvejstast og computeren ændrede det til ingen..

 23. chalotte siger:

  Hej
  jeg kan ikke rigtig finde ud af hvor man køber nyt tøj til sin sims her i det nye spil
  nogen som kan forklare hvordan og hvor ?

  Og hvordan kan man få sine simmer til at blive gift eller bare kærester for det kan jeg heller ikke lige finde ud af ?

  Mange tak på forhånd

  • Vivi siger:

   I sims 3 har du alt tøjet fra starten. du skal bare trykke på kommoden og trykke planlæg tøj.

  • Ditte siger:

   I Sims 3 kan man kun have tre forskellige sæt tøj i hver kategori. Du vælger dem ved at vælge “plan outfit” eller det den hedder på dansk.

  • Natasja E. siger:

   Hej,

   Du kan ikke købe nyt tøj til din simmer, men hvis du køber en kommode, kan du sige “Planlæg tøj” og vælge ialt tre sæt tøj i hver kategori.

   Det er også muligt at blive gift, men først skal din simmer blive så romantisk med en anden, at denne vil være vist som “Romantisk Emne” og derefter kan du vælge en handling kaldet “Foreslå at komme sammen” og derefter “Foreslå ægteskab”. Ved sidstnævnte flytter den anden simmer automatisk ind hos din.

  • Den forvirrede siger:

   Det med kæreste m.m, hvis du vil gøre det på en hurtig måde skal du bruge koden : “Testingcheatsenabled true” Så kan du hive i deres forhold, hiv forholdet til personen helt op og brug kun ting inde fra “Romantisk” Eller hvis de har flirtene eller dygtige kysser i special så kan du bruge dem, gør det i lidt tid og så vil der stå inde i Romantik: “Forslå komme sammen” Eller “Forslå ægteskab” :D Håber det kan bruges!

 24. Helena siger:

  Jeg synes der skulle være en kode ligsom Maxmotives, det ville gøre det sjovere :D, men spillet det er helt vildt godt ;)

 25. Ida siger:

  er der ikke en kode der er ligesom ” max motives “???

 26. Daniel siger:

  Hej, skide fedt spil, men når jeg trykker på Ctrl+shift+C, dukker den der konsol ikke op? hvorfor?

  • Helena siger:

   er det ikke shift+ctrl+C?

   Hvis du vil kan du prøve. Hvis det ikke virker kan jeg desværre ikke hjælpe.

   • Ditte siger:

    Hvis du har WindowsXP virker det kun hvis man trykker ctrl-shift-windowsknap-c.
    Windowsknappen er den med det lille windowslogo på. Jeg ved ikke om den har et rigtigt navn.

   • Ditte siger:

    Jeg mener selvfølgelig hvis man har Windows Vista. XP virker fint med den gamle kode

  • sofie siger:

   du skal holde shift+ctrl nede og så trykke på c

 27. Tommy siger:

  Hey.. jeg sidder med en laptop og kan ikke få den ski’e kommando boks frem når jeg trykker ctrl+shift+c nogen ide hvorfor??

 28. Mie siger:

  Det er meget forvirrende. F.eks. når man skal lave en trappe fra græsset og op til fundamentet, så er det meget indviklet!

  • Natasja E. siger:

   Det er ganske nemt og ikke spor forvirrende. Du laver ganske enkelt en terrasse i stedet for almindeligt fundament, som skal være min. to “firkanter” bred og derefter sætter du trappebredden så langt ned som muligt og så har du din trappe.

 29. Cecilie .. siger:

  Ja jeg har problemer med spillet, når jeg har lavet en familie i et nabolag, kan man så ikke lave flere simmere i et nabolag? når jeg så er inde på familien så trykker jeg “Rediger nabolag” så laver jeg en familie, men jeg kan ikke få den ind, så siger den bare “Lav kopi” Og jeg kan ikke flytte in på nogen tom grund? Hvorfor?

 30. Tøzzen.. siger:

  Heej alle sims Fan fik Sims 3 den 5 juni det er godt men på en måde syntes jeg at sims2 er bedre end sims3 men sims3 er godt irreterne med de koder. man kan nemlig ikke nå at gøre noget inden de har det dårligt men kan nå at gå på arbejde men så når man kommer hjem skal man ha mad og i bad og tisse og så sove og sådan forsætter livet med simmeren

 31. Sean siger:

  Heii :) kan man Godt blive Rockstjerne?!

  Hva’ er koden til simmeren’s Behov (Har prøvet Maxmotives)

 32. Nanna siger:

  Hvordan får man det felt frem hvor man skirver koderne i ? ved godt det er CTRL+SHIFT+C men ved ikke om jeg trykker forkert eller hvad det er jeg gør galt, er der nogen der kan forklare hvad det er for nogle taster ?

  • Naja siger:

   TIL NANNA!!!
   det kan godt afhænge af hvilken computer du har . prøv at trykke CTRL+SHIFT+C+START (den med flaget, ved siden af ctrl)

  • Sims Tøzzen siger:

   Jo du skal starte med at holde CTRL+SHIFT du holder dem nede og så trykker du på C (men du skal stadig holde CTRL+SHIFT ned) håber du kan finde ud af det mvh Sims Tøzzen

  • Joe siger:

   til Nanna
   Tryk Shift + Ctrl + C + windowsbuttom

   (den med flaget)

 33. sabrina siger:

  cooucou har i det godt ya men jeg har en snyde kode.
  tryk på crlt samt den der knap under caps lock (shift) og så på c.
  der kommer så en box for oven.
  der skal i skrive: motherlode
  og så får du 50.000 similioner

 34. Maiken siger:

  hej alle sammen
  hvad er penge koden til sims 3, på sims 2 er den motherlode?

 35. Lotte siger:

  er jeg den eneste der synes tiden går alt for langsomt? når man spoler med hastighed 4, er det næsten kun som hastighed 1 i sims 2? det tager jo 1000 år før d er færdige med at sove..

  • Joe siger:

   Cheat Engine 5.3 -> åben processen Sims3 (du skal have programmet kørende) enablespeedhack og sæt så farten som du vil, max 20x hurtigere jo mindre du har en hurtig computer (: god fornøjelse

 36. Mark Hansen siger:

  Ok, har læst en masse på Sims 3’s officele forum og det forkommer at en masse crash og sådan, flimmer, dårlig kvalitet, kommer. Men det har kun været engelske spil. Så jeg ville blive glad hvis nogle ville skrive hvis fik nogle crash, ved ikke om der er forskel på den Engelske/Uk Version og den danske. Så please, jeg købber spillet i morgen.

  • Louise siger:

   Jeg har problemer med spillet!

   Først kunne jeg ikke spille det pga mit grafikkort var lidt for dårligt, så fik jeg det skiftet, men nu er kvaliteten bare underlig. Den hakker ikke, eller er langsom.. kan bare ikke se alt hvad der står, det er som om der er revner i grafikken,. så det ser lidt mærkeligt ud på min. kan ikke rigtigt finde rundt i det når jeg ikk kan se hvad der står og der bare er sådan nogle revner hen over hele skærmen i grafikken.

   ved ikke om det er spillet eller en fejl, en patch kan rette op på? men det er godt nok skod.

   • Ida siger:

    Hej. Der er slet ikke noget galt med mit grafik.. det ser helt vildt godt ud. tror ikke at det har noget med spillet at gøre.
    – Nogen der kan svare mig på hvordan jeg kan komme til at skrive koder ?
    ‘jeg ved godt at man skal trykke Ctrl – shift – c ….. men det virker ikke .. der kommer ikke noget op ved mig. hvad skal jeg gøre ved det ?

   • Cecilie .. siger:

    Ved ikke helt, jeg er ikke expert, men jeg gætter vel på at det er dit grafik kort, ellers kan du vel ændre det via instillinger.

   • Ida siger:

    Det tror jeg ikke er en god ide. så bliver din grafik bare værre?

 37. Mathilde (: siger:

  Heeej.. Altså den der kode til sims2 Maxmotives findes der ikke også sån en til sims3 ??

  • Allan siger:

   ja det gøre der når du har trykke testingcheatsenabled true ind.køre nu mussen over postekassen og holde shift ned og trykke på postekassen der ville komme en boske op hvor der ståer gøre alle glade trykke på den og det ville virke ligesom Maxmotive

   • Lisa siger:

    Hej Allan, den dur koden men går humør tingen aldrig ned igen, fordi de bliver jo ved med at have det godt hele tiden ?

 38. Chim siger:

  Hey
  Jeg har et lille problem. Jeg har en simmer i politi branchen og det er et krav at man skal kunne skrive rapporter.
  Jeg har prøvet at klikke på computeren, rode i andres skrald og spørge forskellige simmere, men kan stadig ikke skrive de sørens rapporter.
  Mit spørgsmål er: Hvordan kan man skrive rapporter?

  • cartazyna siger:

   Jeg tror du skal gøre det på computeren. Køb en computer og tryk på den. Så skal der stå “Skriv…” og tryk på den og så tror jeg der står “Skriv rapport” :D
   Held og lykke ;)

  • Dorthea siger:

   du skal snakke med en person der er hjemme hos dig gå han til commplutern så kan du skrive rappotr

 39. K siger:

  er der nogen af jer der har prøvet at få trillinger? det skulle man vidst ku få i 3’eren… har dog kun selv fået tvillinger

  • Amalie siger:

   Jeg har fået trilliger, (;
   jeg opfyldte en masse ønsker og var inde under det der før hed stræberbeløninger og valgte den der hed “frugtbarhed”. Og så fødte min simmer trillinger.
   – men undskyld, DET ER FORFÆRDELIGT MED SÅ MANGE BABYER I DET SPIL! (:

 40. mille siger:

  hej nu har jeg også prøvet den der make happy og den virker ikke er der nogle der ved hvad den så hedder

 41. mille siger:

  hej hvornår skal man skrive det der forve twins hvis man skal have tvillinger

  • Stine siger:

   det skal man skrive når simmeren er i sidste tykelse (kan man sige) men jeg ved ikke om den dur i the sims 3 men det gør den ivertfald i the sims 2
   det hedder også forsetwins

 42. Emma siger:

  Jeg vil godt vide om man stadig kan blive bortført af rumvæsner i Sims 3?

 43. Josefine siger:

  Jeg har lige fået sims 3, (igår), og jeg syntes den er meget anderledes end sims 2. -Jeg kan faktisk på en måde bedre lidt sims 2? jeg syntes fx at der var noget pænere tøj, så er der nogen der ved om man ligesom fik mere og mere (pænere og pænere) tøj eller noget? – når man blev forfremmet eller noget? Og er der andre snydekoder der virker til sims 3?

  • camilla siger:

   Når mine simmere bliver forfremmet får de pænere tøj! eller det syntes jeg…

  • Sims-freak siger:

   Du har ret! Det er meget anderledes!! Og tror i der kommer udvidelsespakker til sims3?

   • Sinelk siger:

    hejsa.. angående det med om der kommer udvidelsespakker til sims 3, det gør der desværre ikke.. det er meningen voi skal købe simpoints på sims3 hjemmesiden, så vi kan købe nye ting over nettet. der kommer desværre ikke udvidelsespakker..:/

 44. ThaSims3 Girl ;$ siger:

  når jeg skriver make happy i det der kode vindue virker det ikk :/ er der nogen af jer der ved hvorfor?

 45. Dj G siger:

  hvorfor kan man ikk bo i lejligheder som de har skrevet i reklamen..????

 46. Lisa siger:

  Hvordan køber man nyt tøj til sin simmer ? (:

  • Henriette siger:

   Du kan ikke købe tøj.. Men køb en tøjreol også tryk på reolen. Så tryk planlæg tøj.
   Så kommer du ind i “lav en simmer” og der kan du vælge dit nye tøj.
   Håber at du kan forstå det.. :)

 47. Miig siger:

  koden til tvillinger i sims 2 er ihvertfald ForveTwins

  ved ikk om dne virker i 3eren??

 48. Louise siger:

  hej.
  gælder disse snydekoder også til mac?

  hilsen Louise

 49. mia siger:

  har virkelig et problem… vil gerne ha’ ‘maxmotives’ koden til sims 3 … og har prøvet ‘make happy’ den virkede ikk’ …please hjælp mig^_^?!!

  • FRFR siger:

   skriv “testingCheatsEnabled” i kode boxen, uden ” ”
   vælg så en simmer og kør markøren hen over et af behovene, fx. hygiejne. hold shift og tryk på venstre museknab. træk så markøren til venstre eller højre, mens den er på behovet.
   så vil behovet stige eller falde alt afhængig af i vilken retning du trækker markøren.

 50. Cicilia siger:

  Maxmotives hedder nu ; Make Happy Har teset ;D

 51. Lisa siger:

  Hej alle, jeg har li fået sims 3 og det der hvor man for snydekode skærmen op dur ikke jeg har trykket [ctrl] + [shift] + c men den kommer ikke frem ? hvorfor ?

 52. Sofie siger:

  Hej alle sammen :) Koden til at gøre ens simmer glade er vidst “make happy”. Den gør alle ens simmer i huset helt glade. Håber det virker, har nemlig ikke prøvet koden selv endnu.

 53. sims elskeren siger:

  hey!!:D vil rigtig gerne have en kodfe til tvillinger, hvis der er en der ar det vil du/i så ikke ære søde at skrive? tak.

 54. sims elskeren siger:

  hey alle sims 3 fans! er der ikke en snydekode til tvillinger? sims elskeren

  • nalle siger:

   .heej (:
   ved ik om den virker til 3’eren
   men til 2’eren ‘forcetwins’
   ^den virker højst sandsynligt til 3’eren <3

  • Sims Tøzzen siger:

   Jo den hedder vist ForceTwins med stort foran:-) Håber den virker ( Har ik´ selv sims 3 men der står at den hedder ForceTwins…

 55. Stefan siger:

  While playing the game, press [Ctrl] + [Shift] + C to display the console window. Then, type one of the following codes and press [Enter] to activate the corresponding cheat function. Note: In Windows Vista you may need to press [Ctrl] + [Windows] + [Shift] + C to display the console window.

 56. blah siger:

  lyder som et pænt dumt spørgsmål men
  fu*k it.
  jeg har lige oprettet en by og har spillet lidt på en simmer men hvordan får jeg købt noget nyt tøj….?

  har kigget i nabolaget igen og igen kan sq ikke finde noget sted jeg kan købe det…
  og man kan vist ikke slev bygge offentlige grunde mere (tror jeg)i vært fald ikke inddøre??

  håber der er bare en af jer der er lidt skapere end jeg xD

 57. Katrine siger:

  Jeg tænkte på er der ikke en kode der giver godt humør? Ligesom i sims 2 med Maxmotives?

  Det kunne jeg godt bruge /:

 58. Sarsse siger:

  Arrh mangler virkelig koden “maxmotives” som den nu hed i sims2:S

 59. Emma siger:

  Heej xD
  Ej, jeg har altså glemt hvilken tast “shift” er (Dumme mig)
  Såh Er der ikke lige en der kan fotælle mig det ? ;P

 60. Mads W siger:

  Hej

  Jeg har haft Sims 3 i et stykke tid nu, men hvergang jeg trykker CTRL + Shift + C tager den bare et screenshot, og ingen Kodeboks kommer op?

 61. Graa siger:

  Hej,

  Jeg har et problem.
  Når jeg trykker “ctrl + shift + c” sker der ikke noget!

  Nogen der har en idé om hvad der kan være galt eller kan gøres?

 62. christoffer siger:

  hej jeg spiller the sims 3 men jeg kan ikke lave en trappe er der nogle der ved hvordan så ville jeg godt have hjælp

 63. Lisa siger:

  Hej,
  jeg har prøvet at åbne kode vinduet, men den vil ikke komme frem. Skal man gøre noget specielt, eller er det en fejl i spillet?

  Lisa

 64. Libbi siger:

  hej allesammen jeg fik sims3 der det udkom og det er bare super fedt så alle jer der vil ha det . i kan godt glæde jer!!!

 65. Tobias siger:

  Hejsa :D

  Hihi jeg fik mit spil d. 4 Juni ^^

  Men nogen som der kan hjælpe mig med at finde en kode som astatter maxmotives??
  det ville være en stor hjælp .9

 66. Freja siger:

  I sims2 er der koden ´maxmotives´der opfylder alle behov. Er der også sådan en kode til sims3?

 67. Rinza_Banana siger:

  Hej alle Sims 3 elskere!

  I sims 2 var der en snyekode der hed: boolprop TestingCheatsEnabled true

  Hvis der er nogle der kender den, er der så også nogle der ved om der er en tilsvarende en til Sims 3? Jeg har testet den, men den virker ikke.

  Rinza_Banana :]

 68. Amalie siger:

  Hej. Hvad med alderdom?
  Der står i manualen at det kan slås fra, men “aging off” virker ikke? Er der en anden kode man kan bruge i stedet?

 69. Tøzzen.. siger:

  Får sims 3 her den 6 juni kunne ikke få det den 4 juni for der var jeg på ferie men jeg glæder mig helt vildt meget….!!!!

 70. rikkepigen siger:

  jeg bestilte mit the sims 3 spil på bluckbusters hjemmeside og skulle få spillet på torsdag men har ikke fået det endnu det er snyd. og jeg er sådan een der ikke kan vente…

  det er vildt træls:-(

 71. Ida siger:

  Hey guys. Jeg har et stort problem, ligesom to andre også har skrevet – cheatboksen kan ikke komme frem på bærbare, hvad gør man? Please hjælp?
  Hilse Ida ;)

 72. Rasmus siger:

  Hvordan gør man så billet ikke hakker??????????

 73. sandra siger:

  .kan man bruge the sims 2 til
  noget i sims 3? freks. er det
  en udvidelse eller er det et
  helt nyt spil, der også kommer
  xtra pakker og sådan til?

  • Amy siger:

   du kan ikke bruge expension packs fra sims 2 til 3’eren, men om ca. 4 måneder vil der udkomme til 3’eren

  • Josefine Jacobsen siger:

   nej det kan man ikke

  • Nikoline siger:

   Jeg tror ikke man kan bruge sims 2 til noget i sims 3. Du kan fx. ikk bruge nogle af The sims 1 til Sims 2.

  • Miiig? siger:

   Det er ligesom da man skulle skift fra The Sims til The Sims2..
   Det er ikke det samme, og jeg vil gætte på at der kommer udevidelses- og xtra pakker hen ad vejen..

 74. julie siger:

  Jubiii, har lige købt sims 3 idag:) super godt at det kommer tideligt til samsø. Men kan bare ikke finde ud af hvor man finder snyde koder! ?

 75. Mig siger:

  Jeg har det præcis samme problem som “salli”. Jeg kan heller ikke få snydeboksen op, og jeg kan heller ikke gå til siderne, uden at skulle bruge pile-tasterne. Har osse installeret spillet på bæbar.

  HJÆÆÆLP!
  – vil have snydeboksen frem!

  • Josefine Jacobsen siger:

   Ctrl+Shift+C

  • Miiig? siger:

   Jeg ved ikk om i har prøvet men det er:
   Ctrl, Shift, C og så skriver i koden (8

   I skal holde højre muse-knap nede og føre musen rundt på skærmen for at det rykker sig ;D

   -Håber det hjalp :)

  • salli siger:

   Har fundet ud af det :D
   For at rykke skal du gå ud i hovedmenuern, trykke instillinger, spilleinstillinger, og så er der en der heder “Rul ved kant” den skal du markere..
   Og det med boksen trykker jeg: Ctril + Shift + C + Window logoet :)

 76. The Sims Guy siger:

  Når men her er pengekoden. jeg er sikker på at folk savner den.

  Motherlode – Giver 50.000 Similioner.
  Kaching – Giver 1.000 Similioner

 77. salli siger:

  hej, jeg kan ikke få snydeboksen op? og jeg kan ikke ikke gå til siderne, jeg skal gå efter mine mennesker for at jeg kan komme andre steder hen..
  Jeg har installeret det på bærbar?
  Er der nogle der ved om det er derfor?

  Hilsen Salli.

  • Frederik siger:

   det er faktisk mærkeligt men på min stationære virker det med cheat boksen den eneste kode er motherlode desværre :)

  • Rasmus siger:

   jeg glæder mig men min far har købt det for mig men han kommer først jem i mogen og hvordan for man snyde-kassen op på skermen?????????????????

 78. Anonymen. :P siger:

  Yeah.. For sims 3 idag! Glæder mig vildt meget!!!!!!!!!!!!! Er i sikre på at “Motherlode” Virker? ligesóm i Sims 2? :)

  • Isa siger:

   Jeg har brugt motherlode i dag… Så jeg er sikker på at den virker og har hørt hver gang jeg bruger den at jeg snyder, men du må ha held og lykke med spillet…

  • adfadfg siger:

   Motherlode virker .. Har også fået sims 3. Men ingen af de andre koder virker .. ;(

 79. Jesper Pedersen siger:

  jeg har alle sims eterne og 14 sims torere og jeg plaer hele tiden min mor om at købe det. jeg ser hele tiden vidioer på http://www.youtube.com og der er bedre garafik på kan man se… men en der hedder Kian har det så han vil brande det til mig så det er skønt:-)

 80. Karina Nielsen siger:

  Hey :)

  Jeg købte det på cdon.com 408 incl. levering og fik det i dag :P haha

  Og det udkommer først i butikkerne imorgen :D

 81. Anna siger:

  JEG GLÆDER MIG HELT VILDT skal have det på torsdag min mor køber det lige når butikken åbner så jeg når at få det hehe ;D

 82. Saim B. Ashfaq siger:

  Er det de samme koder i Sims 2 som er i Sims 3?
  P.S. Jeg får The Sims 3 på Torsdag 4/6-09, jeg har bestilt det på CoolShop.dk

 83. Kasper siger:

  Jeg har Forudbestilt det, og det kommer nogenlunde på fredag, til min dør. Jeg har bestilt det på Blockbuster.dk, og det kostede 400,- og 24,95,- for levering. Der er ingen Moms på spillet. =).

  Jeg glæder mig OVER Meget til det kommer. Jeg tror at man kan meget mere i det her, end The Sims 2. Og ganske vist er jeg en dreng.. Ikke fordi der er noget galt med Drenge og The Sims. =).

  Hilsen Kasper

 84. Sarsse siger:

  jeg kan næsten ikke vente til det kommer.Det er bare vildt træls det ligger oppe af mine eksamner.. :S,, så får jeg slet ikke tid til at spille….

 85. nadia siger:

  Jeg glæder mig vildt meget til sims 3, men gad godt der var lavet koder fordi det er lidt træls at vente, men ellers gldæer jeg mig helt vildt og køber det lige med det samme

 86. TheBoB siger:

  De fleste koder til The Sims 3 er de samme som The Sims 2.

  Du kan ikk bruge ” intprop ” og ” boolprop ” Osv…

 87. May belle siger:

  Hvadd.. Kan man ikke spille the sims 2 hviss man har sims 3 ! WTF! D’:!

 88. Line siger:

  Hei.
  Vil bare spørge om der er guld- og normaleønsker i The Sims 3?

  • Line siger:

   Ja, det er der.

   Plus du har selv mulighed hvilke ønsker du vil opfylde. Det mener jeg at jeg har læst et sted. Så skal man højreklikke hvis man ikke ønsker at vælge ønsket. Hvis du venstreklikker, vælger du at gennemføre ønsket og får derfor point. Du har kun 4 ønsker ad gangen du kan lave. Hvis du ikke har valgt Ja eller Nej til et ønske endnu, men opfylder det, får man ingen point. :)

 89. Mig:-) siger:

  En der kan koden til sims2 så man kan lave sin egen kode??

  • daniel siger:

   der ikke koder til man kan lave en kode. man skal først instalere et spilleprogram hvor man næsten skal lave sit eget sims 3

 90. maja siger:

  der er nogle der siger at man ikke kan komme til at spille sims 2 når man har indstaleret sims 3.

 91. betina siger:

  Dvs man bare skal trykke shift. ctrl og c og så det der motherlode så virker det???

 92. camilla siger:

  jeg har alle sims der er lavet til pc…

 93. jonas siger:

  jeg har sims 3
  og det er ikke en demo
  i kan glæde jer men gad godt at have
  nogle kode lige nu

 94. Brian H. S. siger:

  Ctrl + shift + C og skriv “MOTHERLODE”
  giver 50000 simsdollars

 95. lasse siger:

  jeg glæder mig til at prøve at spille The Sims 3 verden elsker at indrette osv..

  men det bliver da sjovt :-)

  • NetZ siger:

   I kan glæde Jer rigtig meget til at spille det. Til at starte med er det meget forvirrende, men det bliver hurtigt fedt! Det er meget mere advanceret og mere detaileret! Klart det bedste The sims spil til dato.

  • Kasper siger:

   Det er meget dumt at downloade spillet på en Torrent. Mange af spillets muligheder forsvinder, og mange af koderne kommer heller ikke til at virke. Og der kan også være Virus på spillet.

 96. Tinna siger:

  jeg skal bare ha the sims 3 når det udkommer og jeg håber på at der kommer snyde koder til men vis der ikke lige kommer det er det ok for det er jo nyt og man kan jo godt spille det aligevel

 97. malthe siger:

  jeg overvejer at købe en special pakke af spillet

 98. amanda siger:

  ej jeg tror ikke at din far er med til at lave sims 3 XD!!!

 99. Nusser siger:

  Jeg ville lige give et godt råd jo længer tid det tar jo bedre bliver det.vis det kom idag ville det jo ikke være verdens bedste sims spil.

  hilsen Nusser

  ps: vis det tog 2 år ville det blive så godt at man tror man er inde i spillet:-D

 100. Emilie siger:

  Er der nogen der har nogle snydekoder, til det n ye sims3 spil? Overvejer at købe det, men jeg tror det er svært uden en pengekode.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...