Toukiden: Kiwami - PSP

Beskrivelse

I Toukiden: Kiwami får klassiske, japanske myter et episk fantasy-præg. Toukiden: Kiwami er en forbedret udgave af Toukiden: The Age of Demons med flere oni, våben m.m.

Det legendariske land Nakatsu Kuni er blevet overtaget af Onierne, en race af blodtørstige dæmoner, der vil udslette menneskeheden. Menneskernes sidste håb kommer i skikkelse af Slayers, trænede krigere, der er villige til at kæmpe mod de indtrængende. Du styrer sådan en kriger, en ung Slayer, der er nybegynder i krigen, men allerede ekspert i at kæmpe. Hver sejr over dine overjordiske fjender øger dine erfaringer og dit talent for ødelæggelse, men samtidig vokser dine fjender sig større…

Kun ved at samle et udvalg af dødbringende våben, mestre mystiske, særlige angreb og samarbejde med de andre Slayers kan du håbe på at overvinde Onierne en gang for alle – og lære din sande skæbne at kende.

Toukiden: The Age of Demons og Kiwami er fyldt med overnaturligt indhold og sprudler af spektakulære syn og lyde.

Spillet udfolder sig i en række stemningsfulde miljøer hentet fra japanske legender. Fjender er fantasifuldt udført med sværme af kødædende mindre dæmoner og titaniske boss-figurer belæsset med hugtænder, horn, brodde, kløer og sådan omtrent enhver kropsdel, der er beregnet til mord og lemlæstelse. Animationerne er hurtige og flydende, selv når horder af kombattanter tæsker løs simultant, og bølgerne fra eksplosionen, når du anbringer et dødbringende slag, er utroligt tilfredsstillende at se på.

Alle disse lysglimt, brag og smæk ledsages af et hårdtpumpende soundtrack, der får hvert eneste slag til at føles som en kamp for livet – hvad det også er. Slutresultatet? Et hårdtslående eventyr, som imponerer og forfører sanserne.

Kamp er i centrum af Toukiden: Kiwami , men Onierne vil le (eller snarere brøle) dig i ansigtet, hvis du bare angriber blindt fægtende med dit spyd eller sværd. Løsningen er at sikre, at din figur er udstyret med de nødvendige våben til at bekæmpe fjenderne.

Hver dæmon, du ødelægger på din mission kan “renses” eller plyndres for bytte, bl.a. kan du finde materialer og “mitama” – livsenergi fra faldne Slayers. Materialer bruges til at fremstille nye våben eller forbedre panser, mens mitama bruges til at give dine angreb overvældende magisk styrke.

Disse ekstra strategiske elementer gør spiloplevelsen betydeligt dybere og gør det næsten lige så sjovt at planlægge dit næste angreb som at udføre det… næsten.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...