Trauma Center: Under the Knife - NDS

Beskrivelse

Endnu et anderledes spil til Nintendo DS. I Trauma Center: Under the Knife er det nemlig blevet tid til at iføre sig den hvide kittel og leve sig ind i rollen som nyuddannet læge. Følsomme læsere bør stoppe her! Til trods for at spillet for en gangs skyld går ud på at redde liv (de fleste fokuserer faktisk på det modsatte), vil nogle Nintendo-spillere sikkert reagere på det atypiske spildesign. Året er 2018 og en ny virus med navnet GUILT truer menneskehedens eksistens. Du er Derek Stiles, en ung og uerfaren kirurg, som netop har afsluttet din turnus. Med en sygeplejerske ved din side til at hjælpe dig er det din opgave at sy sår sammen, bortoperere tumorer og mange andre ting. Dette sker ofte under tidspres, og da er det med at være hurtig med pegepennen. På touch-screenen er der ikoner, der symboliserer de forskellige funktioner, du kan benytte dig af, for eksempel skalpel, diverse lægemidler og bandager.

Heldigvis er patienterne mere tilgivende i Trauma Center: Under the Knife, end de er i virkeligheden; du kan tillade dig at begå en del fejl. Det kan være godt at have i baghovedet undervejs! Du kan vælge at spille både ”Story Mode” og ”Challenge Mode”, sidstnævnte betyder, at du udfører operationerne fra Story Mode en gang til. Det er sådan, du kan opøve dine færdigheder, samtidig med du lærer at udføre operationerne hurtigere. Trauma Center: Under the Knife er et anderledes spil med et sjovt spildesign, der udnytter touch-screenen til fulde. Ikke bare får du chancen for at hjælpe andre mennesker, du får også til en unik spiloplevelse ud over det sædvanlige.

X missioner

Gennemfør spillet for at lukke op for X missoner i Challenge Mode. Gennemfør hver X mission for at lukke op for den næste mission i serien i følgerne orden.

  • X1 Kyriaki
  • X2 Deftera
  • X3 Triti
  • X4 Tetarti
  • X5 Pempti
  • X6 Parakevi
  • X7 Savato
  • /ul>

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...