Trinity Universe - PS3

Beskrivelse

Nippon Ichi Software, Gust og Idea Factory har slået sig sammen om at lave en helt ny hardcore RPG spil. Trinity Universe kombinere karaktere fra Disgaea og Atelia serierne sammen i en ny original verden. Spillere vil kunne enten dreng eller pige som hovedperson. Begge har sin egen original historie med mange gæste op trædenede personer. Spillet er i fuld 3D med flotte anime stil artwork.

Trinity Universe Historie (Kanata)
I generationer, har Kanata’s forfædre beskyttet Netheruniverse ved at transmogrifere til Dæmon Gud Gem. Desværre afviste Dæmon Gude Kongen Kanata at blive til gem og istedet blevet en Dæmon Hund Konge. Siden hen har en levet et afslappet liv i det skjulte, men han begynder at tænke på prisen for hans valg. Ved at acceptere titlen Dæmon Gude Kongen og blive til en gemstone, vil stoppe rumaffald i at ramme hans verden. Hvis han kunne få kilden fra rumaffaldet og løse problemet, vil alle blive glade. Besluttet, tager Kanata på en eventyr for at redde sin verden.

Trinity Universe Historie (Rizelea)
Rizelea er en Valkyrie som holder galaksen i fred og harmoni. Hun har sørget for at der har været fred i hundrede år, men en dag beslutter hun sig for at tage ned til Netheruniverse for at genskabe freden der. Da hun ankommer, lærer hun at Netheruniverse er i konstant farer fra faldende rumaffald og beslutter sig fra undersøge årsagen.

Oplåsninger

New Game+ mode

Gennemfør spillet. New Game+ mode vil tillade dig at genspille spillet med alle genstande fra tidligere spil, penge og Universe Rank.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...