Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - Switch

Beskrivelse

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers tager dig tilbage til Street Fighter-seriens begyndelse, men med nye kontrolmuligheder, spilfunktioner og onlinespil med mere.
Med Nintendo Switch placeret i dokken kan du og vennerne snildt tage en kamp ved at anvende hver sin Joy-Con. I kan kæmpe sammen eller mod hinanden! Lige så nemt er det for dig at tage din Nintendo Switch med hvorhen du vil. På en café, togstation eller lignende kan du udfordre nogen på stedet ved at tilbyde dem den ene Joy-Con.

Ud over sytten klassiske figurer dukker Violent Ken og Evil Ryu også op i spillet. Både Violent Ken, som er blevet hjernevasket af M. Bison, og Evil Ryu, som er Ryus nye form efter at have givet efter for mørkets kræfter, er perfekte figurer for dem, der foretrækker en mere aggressiv spillestil. Efter du har valgt figurer, findes der følgende spilfunktioner:

  • I Arcade mode er dit mål at besejre tolv modstandere og blive verdensmester!
  • Se frem til intensive kampe i co-op med en ven i Buddy Battle, hvor der er nye kombinationer, der kun kan udføres af to spillere.
  • Kæmp lokalt mod en ven eller spillet i Versus mode.
  • Gå online og kæmp mod andre spillere. Vælg om du vil møde rangerede spillere eller have tilfældige matcher.
  • Finslib dine gamle tricks eller lær nogle nye. Training mode er perfekt, inden du møder nye udfordrere.
  • En helt ny spilfunktion er Way of the Hado, hvor du kan spille i et unikt førstepersonsperspektiv og opleve, hvordan det er at være Ryu. Brug bevægelseskontrol til at udføre moves som det klassiske Shoryuken (dragon punch), Tatsumaki Senpukyaku (hurricane kick) og Ryu’s fireball super combo, Shinku Hadoken.
  • For nybegynderen er der mulighed for at vælge mellem kontrolmuligheden Lite eller Pro. Fordelen ved Lite er, at den lader spillere udføre specialangreb og superkombinationer blot ved at røre den trykfølsomme skærm eller trykke på en enkelt knap. Pro er for de spillere, som ønsker at udføre disse angreb og kombinationer på klassisk vis. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers understøtter naturligvis også Nintendo Switch Pro Controller.

Vil du have en ekstra personlig figur at spille med, kan du bruge spillets Colour Editor. Der findes også en replay-funktion, så du blandt andet kan gense lækre kampkombinationer fra en kamp. Har du lidt tid til overs, kan du desuden besøge spillets galleri, der indeholder over 1400 detaljerede illustrationer fra Street Fighter-serien, taget fra det nu udgåede værk, Street Fighter Artworks: Supremacy.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...