Viewtiful Joe: Double Trouble! - NDS

Beskrivelse

Vi var nok ikke de eneste, som fik hovedbrud over de forskellige puzzles i det første Viewtiful Joe-spil. Originalen bød på intensiv action, men havde man bare muskler og ingen hjerne, kom man ikke langt i spillet.

I Viewtiful Joe: Double Trouble til Nintendo DS har Capcom, smart nok, valgt at fokusere mere på netop puzzle-delen. At kyle ti modstandere ind til en intensiv actionfest på en lille skærm ville måske heller ikke blive en bragende succes, og derfor adskiller Double Trouble sig fra sin storebror på den måde, at der er mere puzzle og mindre action.

Vi må simpelthen præsentere de ekstremt cool funktioner på touch-screenen i Double Trouble! Joes gamle kræfter, eksempelvis Slow Motion, har han stadig, men det er de nye, der virkelig imponerer! Med VFX-kraften Split kan Joe dele skærmen i to, for derefter at benytte de to dele på forskellige måder. På et tidspunkt skal en ild slukkes, og det kan kun gøres ved at flytte et vandfald et stykke derfra. Del skærmen i to, træk vandfaldet over ilden og sluk den. Det er lige så sjovt, som det er urealistisk! VFX-kraften Slide lader Joe tage fra den øverste skærm til den nederste for på den måde at slå sine modstandere på klos hold. Og enhver, der har spillet originalen, ved, hvor tilfredsstillende det er at se alle Joes seje bevægelser meget tæt på! Der er endnu flere VFX-kræfter, der benytter touch-screenen, blandt andet kan man gnide på skærmen, så der opstår en jordskælvslignende effekt, så genstande falder ned, forhåbentlig i hovedet på en eller anden rådden skurk!

Double Trouble er et af de få spil til Nintendo DS, der viser fuld 3-D på begge skærme samtidigt! Derudover er grafikken faktisk overraskende lig den på GameCube, det er vel mest forskellen i pixels, der afslører lillebroren. Double Trouble udspiller sig på den nederste skærm, med billedet zoomet ind på den øverste. Dette vil Joe-fans formentlig sætte pris på, da det som bekendt kunne føre til et dårligt overblik (der skabte forvirring), når VFX-kraften Zoom In blev benyttet på GameCube-originalen.

Double Trouble byder, som sagt, på mere puzzle og mindre action end tidligere spil i serien. Du vil nok savne de ekstremt intensive kampe med masser af modstandere, der angriber på samme tid, men du vil elske alle de nye puzzles, der lader pegepennen råde!

V-Rated mode

Gennemfør single player mode i Adults sværhedsgrad.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...