Walk with me! Do you know your walking routine? - NDS

Beskrivelse

Walk with me! er et nyt spil i Nintendos Touch! Generations-serie og hjælper dig med at skabe dig en god vane med spadsereture.

En daglig spadseretur er god rutine som en del af et sundt liv i balance. Softwaren Walk with me! kan hjælpe dig med at komme i gang, hvis du ikke allerede er det og har du allerede gode rutiner, kan Walk with me! gøre det endnu sjovere. Du kan fx holde styr på dine fremskridt, jævnføre dine resultater med dine venner, familie, din hund og endda med folk fra hele verden.

Med denne software følger der to skridttællere, der kaldes Activity Meters, og som holder styr på dine daglige skridt minut for minut. Skridttællerne er tilstrækkelige små til at få plads i dine bukselommer eller i din jakke. Dit Activity Meter kan gemme data for syv dage frem, og al data kan nemt overføres til din Nintendo DS, så du på sigt kan holde styr på dine fremskridt.

Skridttællerne kan indeholde data for op til og med fire brugere, så du kan sammenligne dig direkte med dine venner og familie. Din hund kan endda være med i regnskabet og få talt dens skridt.

Walk with me! indeholder også mini-spil, der hjælper med at øge din motivation. Dine samlede antal skridt kan bruges til at låse op for ting, lave billeder og til at finde ud af hvor meget strøm dine spadsereture genererer i løbet af en dag.

Går du på internettet med programmet via Nintendo Wi-Fi Connection, kan du sammenligne dine fremskridt med andre mennesker over hele verden, der også har tilføjet deres data.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...