Wii Sports Club - Wii U

Beskrivelse

De fem velkendte sportsspil dukker fornyet op i Wii Sports Club.

De fem elskede sportsgrene fra det originale Wii Sports, nemlig bowling, tennis, baseball, boksning og golf, får en dramatisk og kompetitv genkomst på Wii U.

Spillene lanceres individuelt og kan downloades via Nintendo eShop med HD-grafik, forbedret kontrol med Wii MotionPlus-teknologi og en længe efterspurgt online multiplayer-funktion! Og det er her, at “Club”-delen af Wii Sports Club kommer ind i spillet. Spillerne registreres i regionale klubber og kan samarbejde med hinanden via Miiverse i løbet af kampene. Du kan spille venskabskampe mod medlemmer i din egen klub eller udfordre medlemmer i rivaliserende klubber for at øge klubbens rang.

Wii Sports Club vil fungere som et sportscenter, hvor du kan vælge mellem de forskellige sportsspil. Tennis og Bowling er tilgængelige via Nintendo eShop, og Boxing, Baseball og Golf bliver lanceret i de kommende måneder.

Wii U-ejere som downloader Wii Sports Club vil få en prøvebillet, der lader dem spille alle tilgængelige sportsgrene i et døgn fra Wii Sports Club-spillet startes. Så snart prøveperiode er forbi, kan du købe dagsbilletter via Nintendo eShop og få adgang til alle sportsgrene i et døgn eller permanent købe hver individuelle sport og låse dem op for altid.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...