Wii Street U powered by Google - Wii U

Beskrivelse

Oplev verden med Wii Street U powered by Google.

Wii Street U powered by Google er et program, udviklet gennem et samarbejde mellem Nintendo og Google, som lader dig rejse rundt omkring i verden ved hjælp af Wii U GamePad. Programmet er bygget op på kortdata og panoramabilleder fra Googles Street View og tilbyder dig hermed en unik form for virtuel opdagelsesrejse, som kun er mulig med Wii U.

Wii U GamePad er integreret med Street View på innovative og lettilgængelige måder. Brug den trykfølsomme skærm til at indtaste nøjagtige adresser for fluks at flyve til dine yndlingssteder og takket være bevægelsessensorerne i kontrollen, kan du bevæge den 360 grader for at nyde udsigten hele vejen rundt. Hele familien kan være med for selvfølgelig vises vinduet til verden også på tv-skærmen. Du kan rejse rundt på egen hånd eller bede Nintendo om at være guide til udvalgte steder indbygget i programmet.

Street View er en populær funktion i Google Maps, som lader brugeren udforske og navigere steder virtuelt gennem panoramiske billeder taget fra gadeniveau. Google udvikler sine egne kamerasystemer for at tage disse billeder i 360 grader. Siden lanceringen af tjenesten i 2007 findes der nu Street View-billeder fra over 3000 byer fordelt på 47 lande – til og med Antarktis!

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...