Wolfenstein II: The New Colossus - Switch

Beskrivelse

Wolfenstein II: The New Colossus fra MachineGames sender dig på mission for at befri Amerika fra et ondskabsfuldt regime. Kun du har våbnene og gåpåmodet til at starte den anden amerikanske revolution.

Du skal kæmpe dig gennem både et Manhattan efter atomkatastrofen, det besatte Roswell i New Mexico og de udkæmpede boulevarder i New Orleans for at befri det amerikanske folk fra regimets iskolde greb – dette gøres elegant med hjælp fra bevægelseskontrollen i Nintendo Switch-systemet.

Indtag rollen som BJ Blazkowicz og oplev en uforglemmelig, actionfyldt story, der vækkes til live af ekstraordinære figurer. Beskyt familie og venner, skab nye alliancer og mød dæmoner fra fortiden, mens du bekæmper den onde Frau Engel og hendes hær.

Wolfenstein II: The New Colossus på Nintendo Switch er den eneste måde, hvorpå du kan spille spillet overalt. Kæmp for frihed hjemmefra eller på farten!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...