X-Type Plus - Wii U

Beskrivelse

X-Type Plus er en herlig 2D-shooter i behagelig retrostil.

Du får brug for en støt aftrækkerfinger for at overleve denne vertikale shooter mens du styrer et lillebitte skib mod en uendelig horde af tilfældigt genereret bosser, den næste vanskeligere end den forrige. Du har en simpel mission: udryd fjenden og bliv ikke ramt! Spillet begynder måske lidt afslappet, men gearer hurtigt op til mådeligt hardcore, hvor undvigning er nøglen til overlevelse. Mister du tre liv slukkes der for lyset for denne gang.

Når du kæmper videre, havner du uvilkårligt i nådeløse skududvekslinger med gigantiske, organiske skibe. Og X-Type Plus nyder hvert eneste lille skud, når svære kuglemønstre regner mod dit skib, hvilket kun giver dig minimale smuthuller at snige dig igennem. Heldigvis er du utroligt lille, og kun en direkte træffer i din kerne, kan skade dig – men du får alligevel brug for reflekser som en jagerpilot og øjne som en falk for at overleve!
Udover skudvekslingen får du i X-Type Plus friskt, nyt indhold i den superladede Plus-funktion, som er eksklusiv for Wii U. Her er du oppe mod uret og dine liv byttes ud med en nedtælling. Med EMP-bomber og et større fjendearsenal er spændingen hermed serveret på et fad!

Erobr den højeste pointsum og få et hædersmærke og fremvis dine bedste resultater på pointtavlen. Og ikke nok med det, alle pointsummer, du uploader, medfølges af et videoklip, der lader andre spillere se din fremførelse, god eller dårlig! Det positive er, at du også kan se på de ti bedste spillere, og se hvordan de opnår deres pointsummer, hvilket jo kan være behjælpeligt for din strategi.

Der er pt. ingen snydekoder eller tip stil dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...