Animal Crossing: Pocket Camp - Android

Beskrivelse

Byg verdens bedste campingplads og lad dine dyrevenner bo der i Animal Crossing: Pocket Camp til smartphones og tablets.

Animal Crossing: Pocket Camp er et spil, hvor du opbygger et afslappende campingliv sammen med dine venner og yndlingsdyr. Har du spillet Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, vil du støde på mange velkendte figurer.

Forestil dig, at du står med en smukt beliggende, men ganske tom, campingplads. Og ud af det blå overtager du nøglerne til den af Isabelle. Du kan gøre stedet til dit eget ved at lave møbler og andre fine genstande, som dine dyrevenner kan bruge.

Besøg rekreationsområder for at fiske, samle frugt eller fange insekter. Udnyt alt, hvad det afslappende friluftsliv byder på. Hils på dyrene, som også besøger fritidsområderne, opbyg venskaber med dem og modtag belønninger, når du hjælper dem med forskellige ting.

Med rigtige materialer kan Cyrus forsyne dig med næsten hvad som helst, når du opbygger din campingplads. Du skal bare indsende en bestilling, så begynder han at arbejde. Dekorér campingpladsen med dine dyrevenners yndlingsgenstande og møbler, og stedet vil måske blive den mest populære campingplads på kortet! Når du har hjulpet et dyr, så vil han eller hun gerne komme tilbage senere. Det vil tage lidt længere tid at fuldføre projekter som en karrusel eller en half-pipe, men dine dyrevenner vil elske det.

Med mange forskellige sæsonrelaterede oplevelser vil der altid være noget at gøre i Animal Crossing: Pocket Camp.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...