ARMS - Switch

Beskrivelse

Det første fighting-spil af sin slags!

Vælg mesterfightere fra hele verden, udstyr dem med din egen kombination af våben, der kan opgraderes og gå derefter i hård kamp mod modspillerne med et miks af tryk på knapperne og hurtige håndbevægelser. Uddel slag og korriger dem lynhurtigt for at ramme hurtige fightere, undgå angreb med kvikke spring til siden eller spring højt op i luften og lad slagene regne ned over modstanderne oppe fra. Power-up dine slag for at kunne gøre endnu mere skade eller tag fat i forskellige genstande for at ramme uberegnelige modstandere. Fyld godt på din specialmåler for at kunne lange ødelæggende komboes ud og gør det af med modspillerne. Sæt din indre fighter fri i denne usandsynlige kampsportbegivenhed!

    Kæmp via simpel bevægelses- og knapkontrol – Tag godt fat i din Joy-Con med et unikt “thumbs-up”-greb og brug simple bevægelser og tryk på knapperne for at gøre det af med modstanderen. Uddel slag så snart du finder en åbning og undgå alle angreb, der vil hagle ned over dig! Det er adrenalinøgende morskab for alle!
    Vælg en af mange forskellige fightere – vælg nogen af de helt nye mesterfightere som Ribbon Girl, Master Mummy og mange flere! Hver fighter har deres helt egen færdigheder at lære og mestre.
    Kæmp i arenaer med unikke genstande – send slag rundt om (eller gennem) mysteriøse væskefyldte søjler i et uhyggeligt laboratorium, eller kast i visse arenaer fightere op på trampoliner for et episk luftbåret angreb.
    Vælg dine våben med omhu – hvert våben har sin egen styrke. Nogen er langsomme, men gør gevaldig skade, mens andre er lynhurtige, men kun kan bruges til at opbygge større angrebskombinationer. Det er op til dig at vælge, hvilke våben du vil udstyre din fighter med.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...