Batman: Arkham Origins Blackgate ~Deluxe Edition~ - Wii U

Beskrivelse

Skurkene har overtaget Blackgate-fængslet i Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition.

Efter at en eksplosion lader nogen af Gotham Citys slemmeste skurke overtage kontrollen over Blackgate Prison hopper Batman ind i ilden for at vinde det engang så sikre fængsel tilbage i en unik historie, der foregår tre måneder efter hændelserne i Batman: Arkham Origins. Joker, Penguin og Black Mask har alle etableret deres egne områder bag murene, og der løber flere stærke fjender rundt i gangene, så det vil blive en lang og mørk nat for den kappeklædte ridder i Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition!

Den mørke ridder kan gribe fat, glide, dukke ned og klatre rundt i Blackgate Prison og overraske fjender med ting som eksplosiv gelé eller hans trofaste Batarang. Led efter skjulte genstande ved at benytte Detective Mode og saml udstyr for at åbne op for nye veje og områder, der kan udforskes. Du kan også udfordre superskurkene i en hvilken som helst rækkefølge, men vær forsigtig, nogen fjender vil være særdeles vanskelige at besejre såfremt du endnu ikke har det rigtige redskab hægtet på bæltet!

Fritflydende kamp er blevet designet om til at være et sidescrollende perspektiv, hvor fjender venter i udkanten inden de hopper ind i slagsmålet. Batman kan også benytte en mere snigende indfaldsvinkel og lure i mørke hjørner før han slår til i stilhed eller udløser en række forskellige skjulte fælder. Aktiver Predator Mode og du vil se nøjagtig hvad dine fjender ser, eller hvor tæt du er på at blive opdaget!

Udforsk Blackgate Prison i HD, brug det nye isometriske kort og hintsystemet for at finde vej. Vælg mellem at kunne se kortet på Wii U GamePad-skærmen eller fortsæt eventyret dér, hvis tv’et er optaget af andre formål.

Tips

Nem måde at få “Bad Case of the Mondays”

Når Grundy’s liv er lav, tving ham til at gå over vand. Kast en Shock Batarang i vandet for at tildele den dræbene slag.

Nem måde at få “Breathless”

Den første chance for at dette sker efter du går ind i administrations bygningen. Jokeren vil pumpe gift i rummet. Bliv der i få minutter indtil du dør.

Nem måde at få “The Collector”

Udover at finde alle detektiv sager og samle alle pickups og opgradinger, skal du også låse op for alle batsuits.

Nem måde at få “Fresh Beats”

Cape-stun en større fjende, derefter slå til til døden med bull-slag. Dette skal gøres 10 gange.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...