Cloudberry Kingdom - Wii U

Beskrivelse

Cloudberry Kingdom er et hektisk og intenst sidescrollende platformspil, der virkelig vil sætte dine evner på en prøve!
Ulykkelig i alle sine dage! Det er sådan det begynder: Kuglen dukker op igen og de klassiske figurer vender tilbage: Kobbler med hans manier og Princess med hendes endeløse kedsomhed. Det er kun et spørgsmål om tid før Bob, vor helt, dukker op for at rydde op i kaosset. Tre kræfter kæmper om sejren og Cloudberry Kingdoms skæbne hænger i en tynd tråd. Hvad vil der ske med vores pensionerede helt Bob? Vil han redde Princess en sidste gang og vinde hendes kærlighed? Kan sand kærlighed nogensinde stoppe Kobbler og kuglens kraft?

Cloudberry Kingdom springer gennem flammerne og ind i Nintendo eShop til Wii U. Du skal have perfekt timing gennem dette indie-platformspil i 2D for de sidescrollende niveauer står ikke stille! Hvert niveau genereres løbende af spillet, og udfordringen tilpasses baseret på den valgte sværhedsgrad, figurfysik og mere, hvilket betyder, at ingen niveauer nogensinde vil være helt ens! Med fem sværhedsgrader og ti heltetyper at vælge mellem, vil du helt sikkert finde en sjov udfordring i Cloudberry Kingdom.

Hvor langt mon du kommer? Denne actionfyldte titel tester helt sikkert dine gamergrænser! Tre spilfunktioner vil få dig til at vende tilbage efter mere: Story Mode, Free Play og Arcade Mode, der også inkluderer en række udfordringer. Så vel som at spille alene kan du også slå dig sammen med op til tre venner i et samarbejdende multiplayer, hvor I uafhængig af hinanden løber gennem niveauerne eller spiller med figurerne knyttet sammen i Bungee Mode.

Oplåsninger

Arcade mode helte

Fuldfør opgaven for at låse op for den pågældende helt.

Hero: Kom på level 100 i Jetpack Wheelie.
Jetpack Wheelie: Kom på level 100 i Classic.
Masochistic: Kom på level 100 i Hero.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...