Detective Pikachu - N3DS

Detective Pikachu - N3DS

Beskrivelse

Løs mysterier med Detective Pikachu!
En helt speciel Pikachu og vennen Tim løser mysterier i Ryme City i Detective Pikachu til konsollerne i Nintendo 3DS-familien.

Detective Pikachu er virkelig noget ud over det sædvanlige; der bliver talt lige ud af posen, drukket kulsort kaffe og pralet af sine evner som detektiv! Side om side vil Tim og Pikachu lede efter spor og snakke med vidner under efterforskningen af Tims fars forsvinden.

Du vil møde en række interessante figurer, mens du udforsker den store by, blandt andre politimanden Brad McMaster og Tims fars tidligere medarbejder, Mike Baker. Der er desuden masser af Pokémon i spillet, og det er her Pikachus evner virkelig kommer til sin ret ved både at kunne kommunikere med andre Pokémon og med Tim. Du vil træffe mange fascinerende mennesker i Ryme City, men det er op til dig at finde ud af, hvem du kan stole på!

Efterhånden, som du finder nye spor og ledetråde, vil Pikachu hjælpe dig med at finde ud af, om du har opdaget noget vigtigt. Med sit slagord ”A bolt of brillance!” lader Pikachu dig vide, om du har nok information til at gå videre med sagen. Kig også efter Pika Prompts, korte videoklip med Pikachus vittigheder og påfund, som måske også indeholder et hint eller to.

For spillere, som er helt nye i krimigenren og måske har brug for lidt ekstra hjælp til at finde beviser, indeholder Detective Pikachu et Easy Mode, hvor Pikachu kommer med praktiske hints til, hvad der skal gøres eller hvor man skal gå videre.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...