Dillon's Dead-Heat Breakers - N3DS

Dillon's Dead-Heat Breakers - N3DS

Beskrivelse

Et actionfyldt Tower Defence-spil, hvor du indtager rollen som bæltedyret Dillon, som denne gang vil slå sig sammen med en dyreversion af din Mii-figur for at stoppe de fjendtlige invasioner og redde den postapokalyptiske nybyggerverden! Vær strategisk og udnyt hele dit team! Du får nemlig brug for deres hjælp, når du møder store bølger af transformerende monstre.

For firs år siden ødelagde en katastrofe denne verden. Ingen af de overlevende kan føle sig sikre i byerne efter et mystisk skib har sat en hær af monstre i land. Så forbered dig på kamp: saml ressourcer ved at hjælpe lokale virksomheder og vind diverse racerløb. Lav et lager, bemand tårnene og styrk barrikaderne for at beskytte hver landsbys husdyr. Opdag nye strategier til at nedkæmpe over 30 forskellige slags fjender; nogle svømmer, nogle graver, er giftige eller endda flyver. Monstrene forvandler sig desuden til terrængående køretøjer, der kører ræs!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...