Dillon's Rolling Western: The Last Ranger - N3DS

Beskrivelse

Tag cowboyhatten på for at besejre monstre, rekruttere livvagter og beskytte tog og landsbyer, når cowboy-armadilloen Dillon vender tilbage i Dillon’s Rolling Western: The Last Ranger.

Tag med Dillon og hans medhjælper, egernet Russ, på et helt nyt eventyr i det vilde vesten, hvor de skal beskytte landsbyer og deres scrogs-kvæg mod angreb fra de frygtelige stenmonstre Grock. Dillon’s Rolling Western: The Last Ranger vil sætte dine strategiske færdigheder på en hård prøve, så vel som din reaktionsevne og udholdenhed i kampens hede med en unik blanding af kampscener og ressourceindsamling.

Men i dette nye eventyr står Dillon ikke alene. På din vej gennem historien kan du rekruttere en trop bestående af tre livvagter med hver deres enestående færdigheder, som vil hjælpe dig med at overleve hvert niveau. Du vil få god brug for både den snigende øgle Gallo the Coin Killer, den stærke bjørn Boone the Berserk Shooter Bear og den ottearmede Nomad the Deadly Squid Assassin.

Du vil også finde nye udfordringer i denne opfølger til Dillon’s Rolling Western. I visse scenarioer tvinges Dillon til ikke kun at beskytte landsbyer mod de omstrejfende Grocks, men også et tog, der kører gennem landsbyerne. Disse nye funktioner er sat i et meget større miljø, hvor kortene er større end i originalspillet og kan inddeles i separate områder.

Dillon skal gennem mange prøvelser, når han beskytter en række landsbyer, hver med forskellige terræner, Grocks og forhindringer, der skal overvindes. Overkommer du disse prøvelser, kan du dele tips om, hvordan man fuldfører hvert niveau med andre spillere via StreetPass.

Som tiden går er du nødt til at tilpasse din strategi, når Dillon møder nye udfordringer. Grocks undgår helst sollyset, så sørg for at få mest muligt ud af dagslyset og byg solide forsvar rundt om hver landsby, inklusive overvågningstårn og angrebstårn, for at forstærke landsbyportene, som er sidste forsvarslinje.

Når mørket falder på vil Grocks krybe op af sprækker i jorden for at jage de søde scrogs. Hvis du er godt forberedt, vil dine angrebstårne knuse nogen af fjenderne, men i sidste ende vil landsbyens tryghed helt afhænge af dine færdigheder mod resten af Grock-horderne. Brug stylus til at styre Dillons smidige kampmanøvrer, fx at rulle eller lade op, så vel som avancerede manøvrer som at bruge kløerne eller grave tunneller, der bliver tilgængelige i løbet af spillet.

Når aftenen bliver til nat og alle Grocks er besejret, må Dillon besigtige skaderne og forberede morgendagens angreb. Tag dig tid til at træne dine angreb – du får brug for det!

Du kan også tjene ekstra penge ved at fuldføre sideopgaver for andre figurer, som befinder sig i saloonen. Pengene kan bruges til at opbygge forsvar, helbrede Dillon med et næringsrigt måltid og forstærke hans færdigheder med en ny garderobe.

Oplåsninger

Sal’s Hytte

Gennemfør spillet med alle 70 stjerner. Sal’s hytte vil nu dukke op på kortet.

“Sound Test”

Gennemfør spillet for at lukke op for “Sound Test” i hovedmenuen.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...