Disney Art Academy - N3DS

Beskrivelse

Vil du lære at tegne Disney- og Pixar-figurer, så er spillet Disney Art Academy noget for dig! Du tegner alt i 2D og har lektioner, som er lette at følge. Eksempler på nogle af de kendte figurer, som er med, er Mickey Mouse, Nemo fra Find Nemo, Elsa fra Frost, Buzz Lightyear fra Toy Story og Simba fra Løvernes Konge.

I Disney Art Academy kan du tegne og male med pastelfarver, pensler, akvareller, tuscher med mere. Der er mange lektioner i spillet, så du kan lære mange tilgængelige tekniker og metoder. Lad dig inspirere af Disneys og Pixars vidunderlige universer!

Nyt for Art Academy-serien er, at du i dette spil får adgang til værktøjet Magic Brush. Det lader dig tilføje detaljer som stjerner, bobler og glitter til dine mesterværker. Hvis du har lyst, kan du også dele dine værker med andre online; med funktionen Nintendo 3DS Image Share service kan du nemt uploade et kunstværk på Miiverse og sociale medier. Desuden kan tegningerne gemmes på systemets SD-kort og overføres til din computer og udskrives, hvis du vil.

Disney Art Academy indeholder ud over alle lektioner et Free Paint Mode, hvor du kan tegne og male uden instruktionerne.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...