Fallblox - N3DS

Beskrivelse

Puzzle-fans kan nu nyde opfølgeren til et af årets mest populære puzzle-platformspil med Fallblox.

I Fallblox vender den runde, sumobryderformede helt Mallo fra spillet Pullblox tilbage for at skubbe, trække og klatre sig til redning. Men denne gang er tyngdekraften med i legen, og Mallo får hænderne fulde med endnu større spilområder…

Fallblox-fugle
Som i Pullblox er målet i hver udfordring at nå til toppen af en struktur, som kaldes en Fallblox. I det forrige eventyr reddede Mallo børn, men denne gang skal han samle alle de farverige fugle, der har slået sig ned på toppen af hver struktur og nægter at flytte sig. For at fuldføre udfordringen skal du ganske enkelt flytte og arrangere blokkene således, at du kan klatre op til toppen og nå fuglen, som venter dig. Men hvor de farvede blokke i Pullblox bare kunne trækkes udad eller skubbes indad, er der i Fallblox en tredje dimension i spil!

Den 3. dimension
At flytte en blok kan få drastiske konsekvenser for alle, som befinder sig i nærheden! Dersom du skubber eller trækker en blok på en måde som fjerner støtten til blokkene derover, vil tyngdekraften gøre sit job og blokkene falder nedad til de støder på noget solidt. Blokke kan bevæges både til siderne, fremover og bagover, så nøglen til succes er nøje at planlægge dine træk! Der er nok plads til at flytte rundt på blokkene, da spilbrættet nu er ni lag dybt og meget bredere end det var i Pullblox og det roterende kamera langs siden af Fallblox-formen sikrer, at du altid har oversigten.

Men ikke alle blokke, du støder på, opfører sig helt på samme måde – nogle har specielle egenskaber, som kan udnyttes, når du løser hvert enkle puzzle-spil. Skyblokke kan fx flyttes rundt som en hvilken som helst sædvanlig blok, men de falder ikke ned, hvis støtten under dem tages bort, hvilket vil sige, at du kan bruge dem til at forhindre, at andre blokke falder ned. Og der er mange flere specialblokke at opdage…

Tonsvis af udfordringer
Med 140 nye udfordringer, så vel som 90 træningsniveauer, hvor du kan få indsigt i de vigtigste af de nye spilmekanikker, vil puzzle-fans blive udfordret som aldrig før med Fallblox Park-funktionen, men den hjernevridende morskab stopper ikke her. Hvis du er i dit kreative humør, kan du også skabe dine egne udfordringer i Fallblox Studio og gemme dine mesterværker som QR Code-billeder, så du kan dele dem med andre spillere. Disse QR Code-billeder kan nu ikke bare scannes med de ydre kameraer på Nintendo 3DS, du kan også bruge netlæseren i Nintendo 3DS-konsollen til at se et QR Code-billede, gemme det på SD-kortet og derefter importere det direkte ind i spillet.

Fallblox-spillere kan også modtage 20 gratis puzzle-spil ekstra, som skabes af spillets udviklere i en periode på ni måneder efter lanceringen af spillet. Så hvis du er fan, er det en god idé at følge med i SpotPass-beskeder og på den officielle Fallblox-hjemmeside.

Oplåsninger

Crashmo Studio

Gennemfør 10 lessons i Crashmo Park.

Gadgets

Gennemfør følgerne udfordringer for at lukke op for gadget’en i Crashmo Studio.

Doors: Challenge 4-1.

  • Floating Block Gadget: Challenge 2-1.
  • Manholes: Challenge 3-1.
  • Move Switches: Challenge 5-1.

Training mode

Gennemfør 20 lessons i Crashmo Park for at lukke “Training” op i Papa Blox’s menu.

Prototype Challenges

Gennemfør Challenge 5 til 10.

Level B Challenges

Gennemfør alle 100 puslespil i Crashmo Park. Der er 40 Challenges mere.

Prototypes

Gennemfør 70 puslespil.

Finale og credits

Gennemfør spillet. Se titel sequencen og rulletekster til enhver tid i “Ekstras” menuen.

Music player

Gennemfør det 100. Crashmo og gennemfør Story mode.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...