Pullblox World - Wii U

Beskrivelse

Få styr på denne unikke blanding af puzzle-spil og platform i Pullblox World. Klatr til toppen af puzzle-strukturer ved at skubbe og trække komponentblokkene for at skabe trapper, som leder dig til tops. Løs over 250 nye niveauer, opdag nye bloktyper og skab dine egne puzzle-spil i Pullblox Studio, som kan deles med verden via World Pullblox Fair!

Hvad er Pullblox?
Børnene i Pullblox Park er blevet fanget i gigantiske blokstrukturer kendt som Pullblox, og det er op til helten Mallo at bestige disse konstruktioner for at redde dem! Hver Pullblox-struktur er lavet af blokke, som kan trækkes mod dig, hvilket skaber platforme som Mallo kan hoppe på for at klatre til toppen. Hver blok kan trækkes ud og skubbes ind, men du kan ikke trække en blok, du står på, ud, så planlæg nøje før du hopper!

Skulle du komme til at tage et skæbnesvangert hop eller skubbe, når du burde trække, så fortvivl ikke. Hjælpen er kun et knaptryk væk, for med L-knappen kan du skrue tiden tilbage, så du kan prøve noget andet. Du kan bruge denne funktion så mange gange du vil på hvert niveau, så vær ikke bange for at prøve, prøve og prøve igen!

Og der er meget mere bag Pullblox end bare at skubbe blokke. Vær på udkig efter dæksler, der transporterer dig øjeblikkeligt fra en blok til en anden, så vel som brydere, der trækker eller skubber alle blokke på niveauet i samme farve ud eller ind – perfekt, når du har brug for en hjælpende hånd. Nye spillere af Pullblox-serien kan tage deres første Mallo-skridt i Training Area, hvor de kan øve sig i at hoppe, manipulere blokke og afprøve mere avancerede færdigheder, som de vil få brug for for at klare de kommende udfordringer.
Selvom der allerede findes over 250 udfordringer, som vil teste dine færdigheder som puzzle-spilløser, så er det såmænd ikke slut, når du har klaret dem – for du kan også lave dine egne puzzle-spil!

Skab og del
Så snart du har lært, hvordan Pullblox fungerer, kan du begynde at lave dine egne puzzle-spil. Lav de Pullblox-strukturer du fantaserer om i virkeligheden med simple redskaber i Pullblox Studio og del dem med andre spillere i hele verden!
Med den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad er det nemt at lave et puzzle-spil, det er næsten som at tegne et billede, du kan løse! Design dine Pullblox ved at placere farvede blokke i felterne, placer målet og afprøv dit spil! Du kan gemme og redigere dine puzzle-spil senere, så du behøver ikke at sidde og finpudse dem med det samme.

Straks du har løst dit eget puzzle-spil, kan du dele det med andre Pullblox-spillere rundt omkring i verden. Skab et QR Code-billede og send det til Miiverse via Pullblox Fair. Du kan til og med sende en kommentar med Miiverse-stempler (som du kan låse op for i spillet), således at andre spillere ved, hvad de kan vente sig af dine spil.

Via World Pullblox Fair finder du et enormt udvalg af spillerskabte puzzle-spil, som kan nydes kvit og frit. Se hvad andre spillere mener om et spil før du selv afprøver det. Hvis et spil er rigtig godt, kan du til og med gemme det i dit eget Pullblox Studio og spille det om og om igen!
QR Code-billeder som du skaber i Pullblox Studio kan også indlæses i Pullblox til Nintendo 3DS, hvilket gør dine helt egne puzzle-spil håndholdte! Processen fungerer også i den modsatte retning, fra Nintendo 3DS til Wii U, hvilket betyder at der allerede findes tonsvis af puzzle-spil at importere!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...