Flipnote Studio™ 3D - N3DS

Beskrivelse

Det er på tide at oplade de kreative batterier og gøre dig klar til Flipnote Studio 3D til Nintendo 3DS, som kan downloades gratis fra Nintendo eShop. Flipnote Studio 3D giver dig chancen for at kreere dine egne animerede mesterværker i 3D.

Flipnote Studio 3D er opfølgeren til Nintendo DSi-programmet Flipnote Studio* og her føres konceptet med den håndholdte konsol som det personlige animationsstudio videre med brugen af stylus til at tegne simple eller detaljerede skitser kaldet Flipnotes.

Programmet er det virtuelle svar på gammeldags tegneblokanimationer, som man blafrede manuelt igennem for at få bevægelser, men her har du fordelen ved 3D-funktionen, muligheden for at sætte lyd til, og du kan nemt dele dine små mesterværker med venner i hele verden.

Det springende punkt i dette nye program er muligheden for at skabe Flipnotes i 3D ved at arrangere tre forskellige lag og justere 3D-dybden til det ønskede niveau. Til forskel fra forgængeren er der også et øget antal farver, nemlig seks, som vil hjælpe dig med at illustrere din lille animationsstribe og bringe den til live.

I Flipnote Studio 3D kan du dele din kreativitet med andre ved hjælp af en funktion, der konverterer Flipnotes til AVI-filer, som gemmes på SD-kortet. Derefter kan de nemt deles online, fx kan du lave din egen virtuelle udstilling! Derudover har programmmet sine egne online communities, der administreres af Nintendo.

Programmet er et nytteprogram, og dermed ingen koder.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...