Harry Potter og Fangen fra Azkaban - PC

Danske snydekoder til spillet under det dansk navn: Harry Potter og Fangen fra Azkaban. Vi samler koderne her til jer.

Note: Backup af Filer Guide – Husk at lave back-up inden du redigerer i filer.

God mode
Brug en teksteditor til at redigere den “defuser.ini“-fil i ” ea spil Harry Potter og fangen fra Azkaban ™ System ” mappe. Find “Comma =” nær bunden af filen. Tilføje ordet “God“, så den nu lyder “Comma = God“. Start spillet og trykker [Komma] og dit liv ikke vil falde. Du skal trykke på, et af de 3 hovedpersoner, hver gang du indtaster en ny udfordring eller aktivitet.

Ghost mode
Brug en teksteditor til at redigere den “defuser.ini“-fil i ” ea spil Harry Potter og fangen fra Azkaban ™ System ” mappe. Find en nøgle, du vil bruge til at tænde Ghost tilstand, såsom “Backspace =“. Derefter skal du tilføjeføje “Ghost” efter nøgle og lighedstegnet, så det ser ud som “Backspace = Ghost“. Du skal også vælge en suppleant nede og skrive “Walk” efter lighedstegnet tegn. Tryk på den tast, der blev tildelt under spillet for at tænde Ghost mode. Du kan gå gennem vægge og flyve. Du skal trykke på tasten tildelt “Walk” til at falde til jorden.

Bedre Patronus besværgelse
Brug en teksteditor til at redigere den “spell“-fil i ” ea spil Harry Potter og fangen fra Azkaban ™ System ” mappe. Se efter “[HGame.PatronumSpell]” position. Skift “bAccumulates = false” linje til “bAccumulates = true”. Ved at gøre dette, kan du kaste Patronus besværgelsen.

Tips: Gå som de andre studerende.
Hold [Shift], og prøv at gå. Du vil gå langsom ligesom alle de andre studerende. Men da Ron og Hermione følge dig, vil de stadig gå.

Tips: Berømte Hekse eller Troldmænds kort

Når du spiller som Harry Potter, skal du gå til den ene side på Hogwart’s grund og gå igennem døren, som fører til haven med hæk skulpturer (én Griffondor, Ravenclaw, Hufflepuff og Slytherin). Gå hen muren, der har en blok på den. Hop på blokken og et billede af en Raven skal vises. Gå på tværs af haven, hvor den person, der ønsker at sælge dig Berømte hekse og troldmænds kort. Kig på væggen, som du kan hoppe over, og der bør være en blok med en Raven om det. Kast så en Depulso besværgelse og gå tilbage til muren. Billedet bør stadig være der. Hop på blokken igen. Det billede vil ændre sig til en slange. Gå til venstre og til midten af de to hække. En blok bør være på jorden. Kast så Depulso på det. Gå tilbage til muren og hop på blokken. Et løvehoved kommer frem. Gå til venstre side af muren. Feltet af løvehoved bør være der. Kast så Depulso på det. Gå tilbage og hoppe på blokken. En grævlinge hovedet vil være der. Gå hen imod døren og der vil være en blok med en grævlinge hove. Kast Depulso på det. Tag den berømte Hekse eller Troldmandskort som kommer frem som belønning.

×

15 Kommentarer til "Harry Potter og Fangen fra Azkaban - PC"

 1. Texastacos siger:

  Hej alle! Fedt med koder
  Har lige et spørgsmål ift hermiones ‘quest’. Når man er kanin/drage og har brugt sit ‘udgangskort’, altså sat ild til ngt eller gravet ned i ved.. Hvordan bliver man så hermione igen? Er man nødt til at starte forfra??
  På forhånd tak! :-)

 2. hv siger:

  Hvordan kommer man ind til den bog i biblioteket,ved godt jeg skal bruge dragen men hvordan og hvor levere den ilden henne?

 3. Henrik Vestergaard siger:

  jeg er kommet til biblioteket hvor der skal findes en bog,jeg kan gøre dragen levende,finde hvor han får ilden, men hvor skal den lande og “leverer”ilden, kan ikke komme videre

 4. nanna siger:

  hej hvordan finder man alle samlerkort :-)

 5. Rikke siger:

  Heyyyy alle derude.
  jeg er i fuld gang med Hermiones første time, hvor man lære det med kaninen og dragen, men jeg kan ikke finde det ottende hemmelige rum. Er der nogen der ved hvor det er?? Tak på forhånd.

 6. Cammie siger:

  Heyy fokes! Tak for de fede snydekoder. Men jeg har et problem med koden Ghost Mode. Jeg bruger Notesblok og redigerer filen rigtigt. Men når han prøver at gå/løbe, går han igennem jorden, altså ned gennem gulvet/jorden/græsset osv. Når jeg så trykker så han ”falder til jorden”, sker der ikke noget, og så er jeg nødt til at genstarte spillet. Hvad gør jeg?

 7. kalle siger:

  det er da så nemt så nemt. jeg går bare ind i Dokumenter og ind i mappen harry potter og fangen fra azkaban og så finder du den ting der står User på og finder den knap du vil ha f.eks: ghost på så skriv uden fpr en Ghost HUSK ALTID FØRSTE BOGSTAV MED STORT ELLER GÅR DET GALT

 8. August siger:

  Hvordan gør man ?

 9. gustav med genveje siger:

  hvor kan man finde tekst editor?

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...