Inazuma Eleven Go: Shadow - N3DS

Inazuma Eleven Go: Shadow - N3DS

Beskrivelse

Hidtil i Inazuma Eleven-serien har helte som Mark Evans, Axel Blaze og Jude Sharp sørget for at skrive Raimon Junior High ind i historiebøgerne. Denne gang er det imidlertid op til en ny klasse med fremadstormende superstjerner at hente guldet hjem i Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven: GO Shadow!

Historien udspiller sig ti år efter hændelserne i Inazuma Eleven 3, og i begge spillene møder vi den unge, talentfulde Arion Sherwind, da han begynder sin fodboldkarriere i en for Raimon Junior High vanskelig tid. Sherwinds mål er ganske enkelt at blive udtaget til det formidable førstehold, som ledes af den fantastiske spiller Riccardo Di Rigo. Men større udfordringer melder sig hurtigt, da hele holdet trues af nedlæggelse efter ordre fra Fifth Sector, en mystisk fodboldorganisation, der har til hensigt at kontrollere det “smukke spil”. Der er uro på holdet, og en mystisk ny spiller ved navn Victor Blade skaber problemer, så bliv ikke overrasket, når en vis legendarisk målmand dukker op for at blive den nye træner og redde holdet…

Dette splinternye kapitel i Inazuma Eleven-serien tilbyder en unik kombination af fodboldbaseret action og rollespilselementer, samt en forbedret 3D-grafik, der får Inazuma Eleven-verdenen til at lyse op som aldrig før! På banen kan en ny Fighting Spirit-mekanik bruges af hovedpersonerne i spillet, hvilket gør at spillere som Arion Sherwind kan påkalde en mægtig kraft, som giver ham ekstra kræfter eller nye, unikke specialmanøvrer.

I dette nye Inazuma Eleven-spil kan du møde over 1000 spillere og finde over 100 specialmanøvrer, men nogen af figurerne og specialmanøvrerne er eksklusive for hver af versionerne. Derudover tilbyder de forskellige versioner også en række Fighting Spirits og Special Tactics, samt alternative historier for legendariske figurer i serien.

Alt efter hvordan historien udvikler sig, kan du nu også rekruttere nye spillere ved hjælp af såkaldte PalPack-kort, som kan fås i spillet, med hvilke visse figurer kan låses op efter at specielle betingelser i spillet er blevet opfyldt. Visse nye figurer, Special Moves og Fighting Spirits vil også blive tilgængelige via internettet. Med yderligere spilfunktioner som Local Play, der tillader op til fire spillere at spille sammen, og StreetPass, hvormed spillere kan udveksle information og konkurrere mod hinandens hold, vil der blive masser af muligheder for at finde det perfekte hold!

Snør fodboldskoene og mød en ny generation af Raimon-superstjerner i Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven GO: Shadow! Led den nye helt Arion Sherwind ud på banen, prøv de nye Fighting Spirits, stop Fifth Sectors mystiske planer og før Raimon Junior Highs fantastiske fodboldarv videre til de næste generationer!

Info om dette version

  • Eksklusive Teams: Ancient Darkness og Northern Fang
  • Hissatsu Manual: Black Ash, Burai Hand, Flurry Dash, Sonic Shot og Hunter’s Net
  • Hissatsu Tactics: Black Thunder
  • Åbnings sekvens: Break it Down
  • Slut sekvens:
  • Mark Evans’ hustru: Camellia Evans (f. Green, adopteret Travis)
  • Original historie: Nathan (Jack og Caleb)
  • Spillere der kan rekrutteres: Byron og Camellia
  • Fighting Spirit: Ankoku Shin Dark Exodus, Maou Gyrase og Hakai Shin Deathroth

Koder

For at indtaste følgerne koder, gå i Ekstra i hovedmenuen og derefter inder Password.

Kidou Yuuto: fej5E4gFw
Kazemaru Ichirouta: Ph9pYDwpQ
Fubuki Shirou: nOWVoA0qz
Fudou Akio: yhJpfkSQJ
Kabeyama Heigorou: f3wBfGa3x
Esau Tariq: PJPkEhMnV
Shortcake Holmes: Cu6H4N3AD
Lawrence Leepson: SqvSSePMY
Avery Rarecard: iz7kP3v4U
Flam Berger: iOviw3bTQ
Corvus Cardson: DvS1nLdKn
Damon Valiant: lpfITZI3A
Everard Valiant: WVJuU6OVr
Spot Barkley: e7ao8hLCb
Grandpa Danger: dsIHHKCBo
Fletch Blitzen: GVxM7GiYi

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...