IRONFALL Invasion - N3DS

Beskrivelse

IRONFALL Invasion er intens action i 60fps, med lokal og online multiplayer og en bemærkelsesværdig solokampagne!

Et tre år langt projekt af tre talentfulde indieudviklere er nu klar til udgivelse i Nintendo eShop: IRONFALL Invasion giver Nintendo 3DS-ejere en energifyldt, tredjepersons actionoplevelse i 60fps. Du kan endda prøve spillet gratis før du beslutter dig for om du vil købe hele spillet.

I en tidsalder hvor jorden er blevet invaderet af en overjordisk horde, placerer IRONFALL Invasion dig iført militærstøvler i en modig modstandsbevægelse, som kæmper for at generobre planeten fra Dyxides’ kløer. Handlingen tager dig med over hele kloden og giver dig intense kampe i urbane landskaber, undergrundslaboratorier, frodige dale og endda inde i en vulkan, hvor det konstante behov for at finde skjulesteder i miljøerne og holde øje med din hjerterytme er et absolut must! Kommer sidstnævnte over 200 er kampen slut…

For Nintendo 3DS- og 2DS-ejere er den trykfølsomme skærm nøglen til kampen, hvor pegepennen bruges til at sigte mod fjenderne, samtidig med at du har mulighed for at udføre andre handlinger, blandt andet lade dit våben eller hoppe i skjul. For spillere med en New Nintendo 3DS-konsol vil C-pinden være altafgørende i kampens hede for hurtig og præcist sigte.

IRONFALL Invasion har to spilfunktioner, som kan købes separat:

IRONFALL Invasion: Campaign
Kampagnefunktionen er for solospillere og indeholder 11 actionpakkede kampagneniveauer, så vel som 78 yderligere udfordringer, der låses op gennem spillets gang for at befri jorden.

IRONFALL Invasion: Multiplayer
Multiplayer-funktionen lader op til seks spillere kæmpe mod hinanden, både lokalt og online, med seks forskellige arenaer, klassiske funktioner som 3-vs-3 og Free-for-All, og til og med mulighed for at vædde om hvem der vinder, hvor spillernes erfaring og rang giver udsagn om chancerne for at vinde en kamp. Derudover giver Survivor-funktionen dig chance for at træne alene og finpudse dine evner mod computerstyrede modstandere i en række tidsbaserede scenarier.

Disse to pakker kan købes enkeltvis eller samlet. Fans som køber begge pakker separat vil få tilgang til et nyt multiplayervåben, HR-pistolen, mens de som køber begge pakker samlet udover HR-pistolen får en Jukebox-funktion med fuld adgang til spillets lydspor. Før du bestemmer dig for at købe en eller begge pakker, kan du frit prøve den første kampagne i IRONFALL Invasion: Campaign og de lokale og online multiplayer-funktioner i IRONFALL Invasion: Multiplayer, men med kun én arena og et begrænset udvalg af figurer og våben.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...