Knytt Underground - Wii U

Beskrivelse

Den legendariske Knytt-serie fortsætter med det nyeste spil, Knytt Underground. Spil på Wii U GamePad og oplev den overlegent bedste version af spillet på markedet.

I dette eventyr har menneskeheden for længst forladt planeten efter praktisk talt at have ødelagt den gennem en krig 500 år tidligere. Den nuværende population består af ånder, feer og andre livsformer, som bor i mystiske undergrundstunneller, hvor de prøver at finde hemmeligheden bag deres oprindelse og meningen med livet.

Blandet ind i alt dette er Mi, en stum, men ekstraordinær ånd! Hun udvikler specielle kræfter gennem spillet og skal klare mange spændende opgaver på hendes eventyrlige færd. Hendes hovedformål er at finde og ringe med de seks skæbneklokker inden tiden løber ud. Hvis hun ikke klarer det, vil en destruktiv kædereaktion sætte i gang, som vil udslette hele planeten! Der er bare et lille problem, oddsene er store for, at dette bare er overtroisk vås og verden er ikke på randen af ødelæggelse…

Med en række spændende opgaver at fuldføre, masser af hemmeligt indhold at finde, unikt zen-agtigt gameplay og mange dynamiske figurer, som vil lede dig gennem eventyret, giver Knytt Underground dig en fængende og uslåelig oplevelse, som ikke skuffer!

Wii U-ejere kan nu også dykke endnu dybere ned under jorden med yderligere indhold gennem den utrolige og eksklusive Infinity Hype-opdatering. Denne inkluderer blandt andet mere hemmeligt indhold, 150 nye rum at udforske, 2 nye og dødelige udfordringer, 10 utrolige nye lydspor at nyde og tre nye historier.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...