LOTR: The Battle for Middle-Earth - PC

Første spil i anden udgave af spillet om Ringenes Herre. Lord of the Rings – The battle for middle Earth 2 til PC. Vi har samlet nogle tricks og snydekoder her

Bemærk: Denne procedure indebærer at redigere en spil file; Lav Backup af filen før du fortsætter.
Sådan redigerer statistik over dine skærmydsel afspiller, skal du bruge en teksteditor til at redigere den “<player navn> skirmishstats.ini”-fil i “C: Dokumenter og Indstillinger <Brugernavn> Application Data min kamp for Midgård filer “Mappe og redigere det i overensstemmelse hermed.

Tip: Mere kraftfulde skabninger:

For at gøre en Trold mere kraftfuld, kan man hente et træ som en kølle. Men det gør den langsommere, men meget mere kraftfuld. For at gøre en “Ente” mere kraftfuld, kan den hive kæmpesten fra jorden og kaste dem mod fjender. Dette er en meget kraftfuld langtrækkende angreb.

Tip: God hær spionage i skirmish mode:

Det onde fraktioner har spionage funktioner, de kan bruge. Men God fraktioner har ingen spionage funktioner. Tidligt i skirmish mode, skal du uddanne en Hobbit. Find en bygning og han bør så være i stand til at gøre det til citadel, medmindre fjenden spiller en god gruppe og har lukket slotssporten. Når du enten er inde eller ude, kan du aktivere dens Elver Kappe. Han vil fortsat være der, men fjeden kan ikke se ham eller skade ham. Ved at gøre dette, vil du have en permanent spion. Bemærk: Hvis han flytter, vil han kunne blive set, indtil han kan bruge sin kappe igen. Når du skal vælge alle dine enheder ved at trykke på Q, holde [Skift] og fravælge dine spion.

Tip: Hvis trafikken ledes uden om den kommando punkt grænse:

Hvis du har nået dit kommando punkt grænse i løbet af en mission, skal du sende en bataljon eller to (med Banner Carrier opgradering) af soldater. Få dem i kamp, indtil der kun er én eller to mænd tilbage i bataljoner / flokke. Derefter skal du sende dem tilbage til din base, i nærheden af en helbredende springvand for den gode side. Du har så netop frigjort flere kommando punkter. Din beskadiget bataljoner kan regenereres. Brug denne strategi for at gøre op til tre bataljoner af kavaleri til at angribe dine modstander med.

Tip: Vind og Enterne:

Ta’ en Horde af bueskytter og give dem Fire Pile opgraderingen. Send dem og skyd Enten indtil han står i flammer, løb så væk fra ham. Han vil dø i løbet af kort tid.

Tip: Vind over Isengard:
Når du kæmper mod Isengard, kan du enten bruge hidkaldese Rohan allierede eller starte ud som Rohan. Opbyg en stabil og en masse gårde. Luk de vigtigste porte og byg en Skjult Port i stedet. Opbyg en hær af førere af Rohan, lad dem løbe Uruk-Hai’s og ende, ved at lave dem Rytterne løbe igennem dem. For at imødegå battering væddere, brug ”Yeoman” (Rohan Bueskytter) eller Elver bueskytter. For at imødegå ”Warg Riders” og belejrings Stiger, brug Helte eller Bymurstårne. Bemærk: Med de ryttere, bare ride over Uruks. Det vil enten dræbe eller chokere dem for dig til slut. Med de ryttere, så prøv at tilkalde Eomer til området og give dem så en bonus eller to.

Tip: Vind over Rohirrim (Rohan fraktionen):

Isengards ”Pikeman” kan nemt besejre Rohan’s ryttere. Men ved at kombinere en Pikeman Horde med en armbrøst Horde kan du have en af de mest magtfulde anti-kavaleri grupper, der er.

– Som Mordor, er der en billig måde at beskæftige sig med mod kavaleri. “Trolls” og “Mumaks” er din bedste satsning. På “Mumaks” kan du sætte “Orc bueskytter” med ilden pile inde i “Mumakil”. Dette kan føre til et ødelæggende slag til endnu et slot, og ikke bare fjendens soldater.

Tip: Vind over Trolde:
Foretag en Horde / bataljon af bueskytter og give dem Fire opgraderingen. Skyd trolden, fortsæt med at skyde indtil han løber væk. Trolden vil så dø meget hurtigt.

Tip: Gondor: Strategi:

En effektiv belejring strategi for Gondor er at opbygge et godt mellemstore enhed “Tower Guards” (fire eller fem bataljoner anbefales) og lige så mange bueskytter som muligt. Sæt bueskytter i en gruppe og “Tower Guards” til et andet. Sørg for at begge grupper er fuldt opgraderet hvis det er muligt, men vælg “Heavy Armor”, hvis du kan kun have én. Derefter sætte “Tower Guards” i front med bueskytter efterfølgende tæt bagefter. Når du finder en fjendlig lejr, send dine “Tower Guards” Når du så nærmer dig fjenden vælg så “Shield Wall mode” når de er kommet meget tæt på. Din “Tower Guards” kan nu absorbere en utrolig mange angreb, mens det i “Shield Wall” og vil den tage hovedparten af fjendens angreb, så dine bueskytter frit kan anrette ravage mod fjenden.

Luk din Port, og byg alle gårde og en markedsplads (Grand Harvest kan gange din fødevareproduktion) inde i dine mure. Lav så “Towers” og / eller “Trebuchets” til at forsvare, før du har en betragtelig mængde ressourcer. Når du har nok ressourcer, nedrive to af de bedrifter og opbygge en “Bueskytte kaserne” og en Kaserne. Uddan bueskytter og “Swordsmen”. Når du har fire eller fem bataljoner af bueskytter og sværd, sende dem ud til et angreb mod Wargs og Goblins lejre for at give dem EXP. Eller få dem til at finde nye bosættelser og lejre. Når dine ressourcer nå op på omkring 20.000 (som de vil meget hurtigt), nedriv yderligere to gårde og begynde at skabe “Horsemen” og “Trebuchets”. Fjenden har nu sikkert angrebet dig nogle gange. Så sender du dine hære mod fjendens borg eller lejr efter salamimetoden. I sidste ende vil du vinde med magt. Bemærk: dette en fremragende strategi i multi-player, især hvis du er på hold med nogen og er placeret på kanten af kortet.

Som Gondor, Byg seks smede. Dette reducerer prisen på opgraderinger. Derefter skal der bygges Farms ved de små “outposts”.

Som Gondor, sæt Footmen og Pippin til at angribe sammen mod “lairs”. Dette får du magt point for at få Gandalf den Hvide.

Tip: Isengard: Strategi:

Som med Morder, er Isengard bygger også hovedsagelig på en “brute force” med nogle sort. Altid have mindst seks belejring Stiger og tre Battering Rams. Sørg for at have flere combo bataljoner. Da du ingen tilflugtssted har i slottet vægge gerne kræfter godt, vil du få brug for et par Holder og Guard Towers. Når du har alt dette afsluttet, og omkring 100 til 150 Uruks, begynder med opgraderinger, de er væsentlige for en hurtig sejr.

Tip: Mordor: Strategi:

Mordor er stærkt afhængig af massive hære og blind ødelæggelse. Du er imidlertid begrænset til kun at så mange command points du har. Du skal oprette “sort” på dine tropper, når det er nødvendigt. På de fleste niveauer, bliver du nødt til at belejre en slot. Have altid et par katapulter og Battering Rams (en belejring Tower eller to ville også være godt). Uddan omkring 50 til 100 kommando til belejringen våben, som det gør de fleste online spillere let bytte. For resten af din kommando punkter, lav så en masse Orc Warrior – Orc Archer flokke og flere trolls. Når du har dette, så bruge dine ressourcer fuldt ud på at opgradere dine tropper og base.

Tip: Rohan: Strategi:

Byg seks Farms, så du kan få ressourcer hurtigere. Derefter skal du bygge en Bueskydning Range og lave fire bataljoner af Yemman bueskytter. Sæt bueskytterne på væggen og luk din port. Dette vil tage et stykke tid. Vent, indtil du får 3.000 guld og derefter få Legolas. Put Legolas på væggen og så send dine byskytter i døden (lav en selvmordsangreb, så kan du også få lidt EXP til at få Magt points). Ødelæg en Farm og opbygge en Armory der. Spar op og gøre Fire Arrow, Heavy Armor, Banner, og stærkere sværd. Når du gør det, gør seks Elver Warrior bataljoner. Giv dem alle opgraderinger, du lige har gjort, og derefter kombinere dem, så de er tre store grupper. Legolas bør være på lvl 10 nu. Bring ham ned og få ham føre din Elver krigere til fjendens base og destruere det. Dette virker bedst hvis din fjende er Isengard.

Tip: Generelle strategier:

Prøv at få fat på så mange af farm-bygninger der er omkring din base.
Oplysninger i dette afsnit var bidraget af Jim Royal.
Luk altid Borgporten og lav en Skjult Port i stedet.
Byg to økonomi strukturer per én enhed produktion bygningen.
Færre opgraderet enheder er altid bedre end mange ikke-opgraderede enheder.
Byg økonomi strukturer på bagsiden af Camp / Fortet og bygge enhed produktionsstrukturer i fronten (tæt ved hovedporten).
Små kavaleri er bedre end en stor infanteri, undtagen mod bueskytter.
Sæt aldrig Haradrim soldater eller soldater fra Khrum på en Murmakil. Hvis fjenden dræbe Murmakil’en, dør mændene også.

×

15 Kommentarer til "LOTR: The Battle for Middle-Earth - PC"

 1. sebastian siger:

  jeg har 2 koder

 2. Michelle siger:

  Hej… Der ER koder…

  1. Hvis I, inde i playing screen, så skriv:
  the army
  Det vil give jer 500000 commands point.

  2. Hvis I, inde i pause menu skriver:
  gold
  Så får i 700 Resources

  Håber det virker. :)

 3. SejeMalte siger:

  Der findes ikke snydekoder til dette spil kun trainer prøv cheathappens.com detinde skal i søge på : Lord of the rings battle for middle earth . og så download trainer :D og der findes også mods og dem kan i finde ved at søge : lotr bfme mods . på google vi ses:D

 4. andreas siger:

  kæner i noge koder vil i var søde at sige dem vis i har

 5. marc siger:

  hvorfor

 6. mathias siger:

  ja det sku’ ret nederenden der ikke er koder =(

 7. Mathias siger:

  Haha.. jeg har 5 koder til det! det er ik de bedste! de udsletter alt og alle inden for din lejr.. men, jeg gir ik koderne .. de kan alligevel ikke bruges fornuftigt. BARE SÅ I ER MED DER KOMMER KODER

 8. Jacob Berthelsen siger:

  håber der kommer koder

 9. Christia siger:

  jeg ved ikke om der er noget jeg har misforstået, men synes ikke at jeg kunne finde nogle koder.

  håber i kan hjælpe.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...