LOTR: The Battle for Middle-Earth 2 - PC

Real Time Strategy spil i Tolkien universet Middle Earth. Du kan her finde snydekoder til spil denne efterfølger af spillet. Lord of the Rings: Battle for Middle-Earts 2 (Ringenes Herre) til PC

Tip: Ring Helte:
I alle skirmish eller multi-player mode baner har Gollum en kappe på sig. Når du finder Gollum, dræb ham og du vil få ringen af ham. Tag den så tilbage til din fæstning. Ring bliver så transportert ind i Fæstningen med henblik på at du så kan lave Ring Helt til 9000 ressourcer. Din Ring Helt bruger ikke en kommando point. Mennesker, Elver og Dværge kan få Galadriel. Mordor, Isengard, og Goblins kan få Sauron. Den nemmeste måde at få ringen er at lade en fjende finde Gollum derefter dræbe dem, efter at de fået den ring. Den eneste måde at stoppe dem, før de når deres base er at jage dem ned med et enhed, eller bruge en helt der kan telepotere, eller at få allierede opbakning. Bare sørgfor at opbakninger dukker frem hvor fjenden med ringen er.

Note: Dette virker også i The Lord Of The Rings: The Battle for Middle-Earth 2 – Rise of the Witch King – PC, med den tilføjelse at man kan få Witch King som Ring Helt

Tip: At bekæmpe store grupper af fjender:
Ha’ en masse defensive styrker og skydetårne i din base og teleportere fjenden til din base. Tårnene skulle dræbe de fjender, før de kan gøre stor skade. Konverter Magi vil også virke, fordi de er frie mænd.

Brug følgende trick til at dræbe hære (herunder brutale) nemt.
Denne strategi virker bedst med Elvere. Først få så mange “Mirkwoods” som muligt. Få dem til til at bevogte din fæstning og sørgfor at de får “Silverthorn Arrows”. Derefter uddan Glorfindel og Arwen og tre til fem grupper af heste. Upgrade dem fuldt ud og derefter sende dem rundt på bagsiden af fjendens base. Få dem til at angribe. Dette fungerer næsten hver gang. Sørg for, at Glorfindel og Arwen er på deres heste. Det hjælper også at have “Ally Call” og “Heal”

Tip: Nemme experience point (EXP):
Brug følgende tricket til at få din Karakter hurtigt op i levels. Opret en helt, der kan lære “Recruit Battlions Power”. Start et spil mod en let “AI”med et handicap på -95%. Så snart spillet starter, skal du uddanne din helt og haste ind i fjendens base. Brug beføjelsen “Recruit Battlions Power” til at tilkalde en bataljon og tropperne vil være i brug i to minutter.

Tip: Grå Haverne:
Start fra bunden. Opbyg så mange ressource samlere som muligt. Derefter skal du overtage en “Shipright”. Få Builders til at bygge muren “Hubs” hvor “Cave trolls” hule ligger. (dræb det først). Byg en mur. Derefter skal du bygge enheder og en opgradering bygning. Få dine enheder opgraderet så meget som muligt. Sæt noget vægen til at forsvare den (ved at lave tårnpile på muren). Send resten til “Shipright”. Byg Mandskabstransportskibe, de er Vigtige. Send enheder ind i transportskibe. Send så så skibene til fjendens lejr. Du kan vælge at opdele dine enheder op og surround-lejren. Destruere alle de strukturer, bortset fra det fort. Så tilsidst ødelæg Fortet.

Tip: Herredet (The Shire):
Det tredje niveau af det onde kampagne er en mission, hvor du skal erobre Heredet. Denne mission er meget let lige til et lille ting. Spil mission indtil du skal bygge en base i “Eastfarthing”. Byg en base med to af de enkelte bygninger (herunder forter). Også bygge mindst ti Tårne. Opgrader din Fort til det maksimale og bygge alle dine Fort udvidelser som “Mountain Giants”. Bliv i din base og tag imod alle “Dunedains” angreb, indtil du har dræbt dem alle. Du vil få besked, når alle “Dunedain” have *perished*. Når du har nået den del, hvor du skal ødelægge de tre resterende pladser af “Seats of Power”, send så kun en Goblin Horde til at destruere dem, da der er bogstaveligt talt ingen forsvar har, når alle “Dunedains” er besejret. Du må ikke ødelægge “Seat of Power” i nederste venstre hjørne af mini-kortet. På dette tidspunkt vil de bygge en stor hær med mindst 750 kommando point enheder til rådighed. Køb så alle tilgængelige opgraderinger til dine Goblins. Send alle dine enheder til det store, græsklædte område på nederste venstre hjørne af mini-kortet, lige syd for den sidste “Seat of Power”. Ødelæg den sidste Seat of Power med så små enheder som muligt, så tilbagetog en kort afstand til nord. Du skal gøre dette, fordi en byge af pile vil dræbe mange goblins hvis du forblive i denne græsklædte område. Efter et par sekunder, så vend hurtigt tilbage til de græsklædte området og en stor hær fra Isengard vil dukke op, ledet af Grima Wormtoungue. Kæmp indtil kun to “Goblin Hordes” er tilbage i din hær. Send disse tropper til din base, og byg så mange “Goblin Hordes” så hurtigt som muligt. I løbet af meget kort tid vil hæren angribe din base. Forsøg ikke at forsvare nogen andre bygninger foruden en Goblin grotte og din Fort. Uruk-Hai vil lægge affald til dine kræfter i en kort periode, men din fuldt opgraderet fort bør holde dem tilbage, mens du uddanner mere Goblin “Hordes”. Efter et stykke tid af uforsonlig Uruk-Hai angreb, og strømmen af fjender bør stoppe. På dette tidspunkt, gen-opbyg din base og uddan en stor hær. Med denne hær kan du nu angribe Isengard base og dræbe Grima. Denne del af det niveau er meget vanskeligt, da “Ballist” hurtigt vil ødelægge dine enheder. Det anbefales at ødelægge “Ballisten” først.

Tip: Skjulte porte:
Ved at opbygge en mur omkring din base i Skirmish mode, lav aldrig en almidelig port. Lav i stedet Skjulte Porte. En Skjult Port er en lille dør i en væg, der gør det muligt for allierede og egne tropper til at passere gennem, men ikke dine fjender. Den er usynlig for fjenden, hvilket gør det passende at lave dem, og allierede kan passere gennem en Skjulte Porte så hurtigt som de ville passere gennem somom det var en almidelig port.

Tip: Generelle strategier:
Ved at angribe, bruge nærkontakt soldater så angriber du bygninger og bruge “Bowmen” og kavaleri på fjendens enheder.

×

15 Kommentarer til "LOTR: The Battle for Middle-Earth 2 - PC"

 1. Wahid siger:

  Hey
  Er der nogen der ved hvor man kan købe spillet?

 2. kim siger:

  ja (LORD OF THE RINGS) er næmt på brotal

 3. Frederik siger:

  Tror altså heller ikke der er nogen koder:(
  – Men det er jo også nice uden (;

 4. alexander siger:

  der er rent faktisk koder min det er kun på engelske sider

 5. omaar siger:

  det syns jeg også der ik er snyd koder til spillet dårlige hjemme side

 6. Morten siger:

  Det er totalt dårligt at der ikke er snydekoder. Bare en pengekode vil være nok!!

 7. morten siger:

  hvis i behøver snydekoder må i virkelig være dårlige

 8. oliver siger:

  der er ingen koder har kiket over alt på snyd på andre hjemmesider

 9. ALEXASA siger:

  DET ER DÅRLIGT AT DER ENGEN CODER ER

 10. Allan siger:

  da jeg søgte på snyd søgte jeg efter snydekoder ikke måder at gøre ting på kan i ikke nok prøve at finde nogen koder til spillet please?

  • Hvis der ikke er indskrevet snydekoder til spillet, skyldes det sandsynligvis at der ingen koder findes – derfor indskriver vi gennemgange som et alternativ :).

 11. MATHIAS siger:

  da jeg søgte på snyd søgte jeg efter snydekoder ikke måder at gøre ting på kan i ikke nok prøve at finde nogen koder til spillet please?

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...