Mario Golf World Tour - N3DS

Beskrivelse

Mario og hans team tager endnu en gang den kendte sport op i Mario Golf World Tour.

I Mario Golf: World Tour til systemerne i Nintendo 3DS-familien tager du nok en gang med Mario og hans venner turen ud på green’en for at spille et par runder golf – på Marios måde, selvfølgelig! Spillet simulerer golfspillet ned i mindste detalje, men indlemmer også specialevner som Power Shots og lignende, der giver ekstra fordele, når alt synes tabt. Du kan enten kaste dig ud i den rene golfaction med Mario & vennerne på egen hånd, eller slå dig løs i spændende online multiplayer-matcher med Mario-golfere fra hele verden.

Komplekst gameplay
Mario Golf-serien er kendt for at kombinere komplekst golf-gameplay med spilelementer, som kun findes i Mario-spillene. Mario Golf: World Tour er ingen undtagelse! Du skal mestre en række golfbaner, der sætter selv de mest øvede spillere på en prøve. Din golfoplevelse indskrænkes dog ikke kun til frodige grønne bakker under en blå himmel – du spiller også på tilsandede kyststrækninger eller sigter efter hullet på baner inspireret af Marios verden!

Forskellige spilfunktioner
I Castle Club kan du spille som din egen Mii og bevise, at du er den bedste golfspiller i hele Mushroom Kingdom! Du kan ændre dit udseende og opgradere dit udstyr for at forbedre dine evner. Har du kun tid til en kort runde, har du alligevel forskellige spilvarianter til udvalg. Blandt andet kan du prøve på at få det laveste antal slag, komme hurtigst gennem banen, eller konkurrere om at samle flest mønter.

Online turneringer
I Local Play kan du udfordre vennerne, og via internettet kan du online konkurrere mod golfspillere fra hele verden. Du kan også uploade dine point og se, hvor god du i det hele taget er i forhold til andre spillere i verdensomspændende turneringer, eller du kan starte din egen turnering!
Golf med vennerne
Det er supernemt for venner at mødes online og spille med hinanden via Community-funktionen i Mario Golf: World Tour! Slip fantasien løs og få nogle uforglemmelige golfstunder! Lige meget hvilke regler der spilles efter er én ting i hvert fald helt sikker – golf har aldrig været sjovere!

Udvid oplevelsen med ekstra download-pakker
Med ti baner og 126 huller, et antal som omtrent svarer til det i seriens tidligere titler, et omfattende multiplayer samt regionale turneringer såvel som worldwide, byder hovedspillet i sig selv på masser af indhold for golf- og Mario-fans. Men for de spillere, som ikke kan få nok og ønsker at udvide oplevelsen, bliver det muligt at købe og downloade op til i alt 108 nye huller og flere Mushroom Kingdom-figurer til at åbne for flere udfordrende baner.

Tre pakker
Dette ekstra indhold kan downloades efterhånden som det lanceres i tre separate pakker: Mushroom Pack den 2. maj, Flower Pack lanceres senere i maj og Star Pack udkommer i juni. Hver pakke indeholder to nye baner med 18 huller og en ny spilbar figur. Spillerne vil modtage Toadette med Mushroom Pack, Nabbit med Flower Pack og Rosalina med Star Pack.

Three-Pack Set
Hver pakke vil være tilgængelig for 45,- kr. fra Toad’s Booth, som du finder i spillets hovedmenu. Mario Golf: World Tour-indehavere, som ved, at de gerne vil have alle tre pakker, kan købe et Three-Pack Set til en særpris på 90,- kr. fra den 2. maj.* Three-Pack Set-kunder får adgang til hver pakke, når de bliver tilgængelige, og modtager desuden en bonus i form af Gold Mario som spilbar figur på købstidspunktet af Three-Pack Set. Gold Mario har et særligt Gold Flower-skud, som får mønter for hver meter det flytter sig. For de spillere, som køber pakkerne hver for sig, bliver Gold Mario også tilgængelig, så snart alle tre pakker er lanceret.

Oplåsninger

Karakterer

Indsaml stjerner under challenger i single player mode for at lukke dem op.

  • Birdo: 55 Stjerner.
  • Kamek: 45 Stjerner.
  • Paratroopa: 50 Stjerner.
  • Toad: 40 Stjerner.
×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...