Mario Tennis Open - N3DS

Beskrivelse

Onlinespil, internationale ranking-lister og total kontrol – tiden er kommet til en ny sæson Mario Tennis! Mario Tennis Open til Nintendo 3DS følger i sine forgængeres fodspor med sin simple og lettilgængelige spilkontrol, nu med gyrosensor og touch-screen-kontrol, som giver tennis en helt ny dimension!

Nye kontrolmetoder
Veteraner, der foretrækker knapperne i Mario Power Tennis fremfor bevægelseskontrollen i NEW PLAY CONTROL! Mario Power Tennis får måske et koldt gys ned ad rygraden, når de læser dette, men vær bare helt rolig! Du kan spille Mario Tennis Open kun med knapperne, hvis du vil. Er du derimod nybegynder skal du vide, at ikoner på touch-screenen kan bruges som “genvejskommando” for svære knapkombinationer. Vil du fx serve, trykker du bare på servikonet på touch-screenen. Desuden giver gyrosensoren dig yderligere valgmuligheder, når det gælder kontrollerne.

Onlinespil med international ranking-liste
Online-funktionen i Mario Tennis Open lader dig udfordre både venner og europæere i single- og doublematcher. Det sjove er, at jo mere du spiller, desto mere stiger du på de internationale ranking-lister, der findes i spillet! Hvordan mon det går, når du kommer op imod tyskere, franskmænd eller nordmænd?

Lokal multiplayer med ét spil
Har du venner, som har Nintendo 3DS men ikke Mario Tennis Open? Intet problem! I kan nemlig spille op til fire spillere med ét spilkort. Hvis én spiller har et spilkort, kan de andre spillere downloade spildata på deres Nintendo 3DS-konsoller.

Lås op for genstande, der påvirker din figur
At hele Mario-banden er samlet, behøver vi vel ikke at nævne, men vidste du, at du også kan vælge at spille som din egen Mii? Og ikke nok med det, du kan derudover anskaffe dig genstande i en butik i spillet – genstande, som direkte påvirker den figur, du vælger!

StreetPass
Spil “usynlige” matcher mod folk, du møder på gaden! Det eneste du skal gøre er at gå forbi andre Nintendo 3DS-ejere, som også har aktiveret StreetPass i deres Mario Tennis Open-spil (spillet behøver ikke at sidde i konsollen). Belønningen er mønter, som du kan spendere i butikken, vi nævnte ovenfor. Mønterne kan også tjenes på flere andre måder.

Der er pt. ingen tips eller koder til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...